CDR.cz - Vybráno z IT

Nový titul od Bioware, Shadow Realms, bude PC exkluzivní online RPG [GC 2014]

Shadow Realms
Novinka od Bioware byla dosud zahalená tajemství a krom pár teaserů o sobě příliš neprozradila. Na konferenci Electronic Arts si dnes autoři vyhranili svůj prostor a titul konečně představili.

Gamescom Banner 0

Dnes byl titul Shadow Realms oficiálně potvrzen jako nový titul a značka zpod rukou studia Bioware Austin. Bude se jednat o online RPG ve stylu Dračího doupěte zasazeného do moderního fantasy světa s důrazem na prvek, kterému v BioWare holdují nejvíce – příběh. 

Shadow Realms 2

Narativní způsob by měl jít po stopách televizních seriálů, tedy epizodické vydávání bloků příběhu, který by měl být neustále aktualizován. Při konferenci EA byl tento koncept popsán jako návrat k duchu papírových RPG, kdy parta kamarádů sedí u stolů a Pán Jeskyně má za úkol jim cestu znepříjemnit. 

Společně s příběhem se budou vyvíjet i vaše postavy, za jejichž pomoci budete bojovat proti světu démonů v 4v1 kooperativním režimu. V případě, že se rozhodnete hrát za lidi, budete moci stanout proti tzv. Shadowlordovi; v opačném případě se Shadowlordem můžete stát vy a jakožto PJ zdrtit své přátele skrze miniony, pasti apod. Tento koncept se v poslední době stává čím dál tím více oblíbenější a konkrétně Shadow Realms by mohli vidět značnou konkurenci v Evolve, které bylo představeno při letošní E3 a vypadá celkově daleko slibněji. 

Shadow Realms 1

Uzavřené alpha testování proběhne již za měsíc, můžete se tedy přihlásit na oficiálních stránkách a přesvědčit se na vlastní klávesnici, zda tento titul bude stát za to a Bioware nadělí takovou kvalitu, kterou slibují. 

 
Za podporu během zpravodajství Gamescom 2014 děkujeme:

Redaktoři CDR.cz během zpravodajství používají výkonný Ultrabook™ Fujitsu T904.

Diskuse ke článku Nový titul od Bioware, Shadow Realms, bude PC exkluzivní online RPG [GC 2014]

Žádné komentáře.