CDR.cz - Vybráno z IT

V The Sims 4 se bude umírat na smích. Doslova [E3 2014]

Thesims 4
V rámci konference Electronic Arts jsme se dozvěděli první důležité informace o připravovaném The Sims 4. To se už dlouhá léta těší velké popularitě. A jinak tomu nebude ani letos v září.

E 3 Special

Už tradičně na konferenci Electronic Arts dostalo prostor oblíbené vývojářské studio Maxis. Pro letošní rok přispěchalo s novým dílem The Sims 4, to znovu sklidilo velký zájem publika.

Ještě lepší zprávou je, že fanoušci na něj nebudou muset čekat nikterak dlouho, datum vydání totiž bylo stanoveno na 2. září 2014. Hra vyjde ve verzi pro PC a Mac, předobjednávky už jsou od dnešního dne otevřené.

Uveřejněné video prezentovalo některá rozhodnutí, které může hráč činit. Jednou morbidní součástí je rozesmátí například Simíka natolik, že zemře. „The Sims 4 přináší nové životní cesty, propracovanější model editoru postav, výraznější emoce a lepší umělou inteligenci,“ říkají zástupci EA.

Skutečný herní zážitek má v The Sims přinést naprostá kontrola mysli, těla a „srdce“ Simíka. „Můžete vytvářet příběhy, jako nikdy předtím,“ zní z úst autorů.

Zpravodajství E3 2014 běží pod záštitou společnosti Intel Corporation

Děkujeme za zápůjčku výkonných Ultrabooků s procesory Intel Core.

Asus TaichiLenovo Yoga 13Dell Xps 12

Asus Taichi, Lenovo Yoga 13, Dell XPS 12

Zdroje: 

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku V The Sims 4 se bude umírat na smích. Doslova [E3 2014]

Žádné komentáře.