CDR.cz - Vybráno z IT

Kupte si hru za 9 milionů, dostanete dům. Taková je exkluzivní edice Dying Light

Zombie Shelter
Zombie apokalypsa může nastat každým dnem. Proto byste měli investovat veškeré své úspory do speciální edice hry Dying Light a za 9 milionů si nechat postavit bunkr, zúčastnit se parkour kurzu a navléknout pleny pro dospělé. Tohle bude hororová jízda.

Přestože je u nás Dying Light (recenze) venku už dobrý měsíc, tak pouze digitálně. Fyzické kopie budou k mání až od zítra, a k této příležitosti se tvůrci ze společnosti Techland rozhodli připravit opravdu nevšední a nevídanou marketingovou kampaň. 

Pro hráče nachystali speciální a naprosto unikátní My Apocalypse edici za 250 tisíc liber, tedy v přepočtu 9 milionů korun. Exkluzivně ji pouze v Británii nabízí obchodní řetězec GAME a obsahově nemá v historii herní scény konkurenta.

Při koupi této limitované edice Dying Light totiž dostanete opravdový dům. Ale ne jen tak ledajaký. Tenhle barák má skutečně neotřelý design a slouží jako kryt proti zombie. Na určené místo vám ho přiveze a složí firma specializující se na stavění dřevěných srubů.

Dyinglightedice

Mimo to získáte poukaz na speciální parkour kurz pro přežití v případě zombie apokalypsy a podíváte se do polského vývojářského studia, kde si mimo jiné budete moci pokecat s konzultantem v otázce zombie. A když už tam budete, nechte se vyfotit. Váš obličej se pak totiž dodatečně objeví ve hře, pochopitelně zdeformovaný a mezi hordou dalších nenasytných slizkých záporáků.

Jako suvenýr si ze svého výletu do Polska odvezete také brýle pro noční vidění a balení plen pro dospělé. Ty se vám prý při hraní Dying Light budou hodit. Určitě oceníte také hned dvoje sluchátka od Razeru nebo čtveřici podepsaných steelbooků. A co je na tom to nejlepší, získáte nového kamaráda. Nikoliv figurku, ale figurínu zombie v životní velikosti. A tu prostě musíte mít, že ano. 

Dyinglightedice 2

Dying Light - My Apocalypse edice je k dostání i ve formě předobjednávek. Pokud tedy máte zbytečných 9 milionů a silného sběratelského ducha, neváhejte ani minutu. Nikdy nevíte, kdy se vám pevnost odolná nájezdům zombie bude hodit. A sousedi vám budou závidět. A my taky. 

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Kupte si hru za 9 milionů, dostanete dům. Taková je exkluzivní edice Dying Light

Pondělí, 2 Březen 2015 - 09:51 | AndyF1 | Tiez si myslim ze fakt odolny bunker na prezitie...
Pátek, 27 Únor 2015 - 10:19 | randomofamber | A druhá sada nožů zdarma by nebyla? (:-D Už se...
Čtvrtek, 26 Únor 2015 - 19:18 | Misko Uško | ten dom vyzera tak ze zafuka vietor a padne a a...

Zobrazit diskusi