CDR.cz - Vybráno z IT

Trailer na Valiant Hearts: The Great War vhání slzy do očí [E3 2014]

Prvoválečná adventura od Ubisoftu slibuje už od oznámení emotivní zážitek na motivy skutečných událostí a video zveřejněné během E3 nenaznačuje nic menšího.

E 3 Special

Čtyři vojáci, ošetřovatelka a pes uvězněni zákopy. Někdo chce domů, někdo jenom pomoct raněným, ale válka si oběti nevybírá. Upoutávka na novou hru disponující krásnými vizuály technologie UbiArt Frameworks vás seznámí s hlavními aktéry příběhu inspirovaného dopisy skutečných účastníků Velké války, ukáže jejich smutné situace i touhy a posledním záběrem donutí všechny tvrdé chlapy tvrdit, že jim něco spadlo do oka.

Valiant Hearts vychází 25. června pro PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 a Xbox One a ať už se bude hrát jako klasická adventura, nebo bude spíše připomínat interaktivní film, nepochybujeme, že nás po stránce děje čeká nekonvenční věc, co nemá obdoby.

Zpravodajství E3 2014 běží pod záštitou společnosti Intel Corporation

Děkujeme za zápůjčku výkonných Ultrabooků s procesory Intel Core.

Asus TaichiLenovo Yoga 13Dell Xps 12

Asus Taichi, Lenovo Yoga 13, Dell XPS 12

Martin Paytok

Po přispívání do několika digitálních magazínů se v roce 2009 usadil jako redaktor na serveru RecenzeHer.eu, odkud později odešel na post zástupce šéfredaktora inGamer.cz. Ten se v roce 2014 stal součástí herní sekce CDR.cz. Vedle psaní o hrách se dlouhá léta věnoval recenzování filmů pro XB-1. V současnosti působí jako externí redaktor časopisu SCORE.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Trailer na Valiant Hearts: The Great War vhání slzy do očí [E3 2014]

Žádné komentáře.