CDR.cz - Vybráno z IT

WoW: Warlords of Draenor v novém cinematicu ohlašují datum vydání [GC 2014]

nepřehlédněte
Warlords Of Draenor 1
Cinematic trailery jsou v případě Blizzardu pro milovníky světa World of Warcraft jako taková modla. Každý na něj netrpělivě čeká, protože bez ohledu na to, jaký to obsah hráče vlastně čeká, cinematic stojí vždy za to.

Gamescom Banner

Blizzard si pro svůj nejúspěšnější titul World of Warcraft vyhranil celou hodinu na svém pódiu. Odhalili spousty nových informací, nový pětidílný seriál, a hned dvojici trailerů. Samozřejmě to nejlepší si nechali nakonec, a tak před odvysíláním očekávaného cinematicu jsme nejprve zhlédli pětiminutový výčet novinek, které hráče čekají. 

WoWkařským veteránům se jistě nahrnula do mozku vlna nostalgie, když viděli tolik obsahu z datadisku The Burning Crusade v jeho staronové podobě. Mezi jednotlivými trailery nás Chris Metzen, člověk zodpovědný za vývoj značky a jejího příběhu, ukonejšil, že cestování v čase ve světe Warcraftu se nemusíme obávat, že scénáristi vědí, co dělají, a příběh je ve správných rukou. Tak tedy snad. 

Warlords Of Draenor 2

Cinematic trailer nás přenese 35 let do minulosti. Do časů, kdy temný portál nebyl ještě ani postaven a orkové srkali místo démonské krve maximálně tak víno, do té doby, než jim skrze ní nabídl Gul’dan osud dobyvatelů (a tak trochu i osud otroků). Právě změna tohoto jídelníčku vyústila v sled událostí v takové podobě, jakou známe už téměř dvacet let, od vydání první Warcraft strategie z roku 1994. 

V této ukázce se tedy dozvíme, v jakém historickém bodě se rozštěpí osudy světa a nahradí jej alternativní linie. A to nejdůležitější na konec – datum vydání je stanovené na 13. listopadu 2014. 

Za podporu během zpravodajství GamesCom 2014 děkujeme:

Redaktoři CDR.cz během zpravodajství používají výkonný Ultrabook™ Fujitsu T904.

Diskuse ke článku WoW: Warlords of Draenor v novém cinematicu ohlašují datum vydání [GC 2014]

Neděle, 17 Srpen 2014 - 01:04 | Bespi | no to ze v lokaci je az moc lidi, se da poznat...
Pátek, 15 Srpen 2014 - 12:41 | Psycho Mantis | no nic, asi přestanu navštěvovat diskuze na CDR-...
Pátek, 15 Srpen 2014 - 09:52 | Bespi | Vzhledem k tomu kdy vysel posledni patch, tak...
Pátek, 15 Srpen 2014 - 00:15 | Psycho Mantis | hmm, Blizzard si dává načase... jeho WoW servery...

Zobrazit diskusi