CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k WoW: Warlords of Draenor v novém cinematicu ohlašují datum vydání [GC 2014]

hmm, Blizzard si dává načase... jeho WoW servery totiž zejí prázdnotou (I servery které měli normálně 15000 online hráčů, teď mají v průměru tak 500). Jediným způsobem, jak přilákat hráče zpět, je další datadisk...

+1
-44
-1
Je komentář přínosný?

Vzhledem k tomu kdy vysel posledni patch, tak velka cast lidi nema co delat, tak nehrajou a cekaji na dalsi patch/datadisk. Nic divneho a zas tak prazdno tam neni.

+1
-34
-1
Je komentář přínosný?

no nic, asi přestanu navštěvovat diskuze na CDR-Hry, protože tady píšou jenom "pomalejší" jedinci...

pokud nechápete, co je špatně, tak já vám to vysvětlím: v podstatě jste napsal to samé, co já, jenom jinými slovy (ano,už dlouho nevyšel žádný datadisk, Blizzard si dává načase!) lol

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
jo a víte proč tam "zas tak prázdno" není?
protože Blizzard podvádí a slučuje populace jednotlivých serverů. Co to znamená?

Své postavou máte třeba na serveru "Doomhammer". Ale když se jednoho dne připojíte, tak zjistíte, že už nehrajete na Doomhammeru, ale místo toho jste se připojil na server Nordrassil. A nejste sám, na ten server jsou přepojeni hráči z několika dalších serverů (Runetotem, Nagrand, atd. )

Tímhle trikem docílí toho,že 400 hráčů z Doomhammeru + 150 hráčů z Nordrassilu + ...atd = 1000-3000 "online" hráčů na "jednom serveru"
ono to zní sice hezky, ale problém je v tom, že ty hráče na serveru potkáte , ale nemůžete si je přidat do přátel, nemůžete jim posílat dopisy, nemůžete vstoupit do stejné guildy, prostě skoro nic! ... jejich data jsou totiž fyzicky uložená na jinem serveru a mezi servery tohle dělat nejde.

Samozřejmě, že tohle slučování dělá občas bordel s aukčními domy... prostě nádhera!

a to nemluvím o tom, že i takových 2000 "online" hráčů je dost málo. Na některé lokace připadne klidně jenom 5-10 aktivních hráčů - a vy si je nemůžete přidat do přátel,aby jste věděli kde jsou (jsou z jiného serveru!)
... z MMORPG se tak efektivně stává solo-RPG a za to jim opravdu nebudeme platit pravidelné měsíční poplatky

+1
-37
-1
Je komentář přínosný?

no to ze v lokaci je az moc lidi, se da poznat jednoduse, ve stare lokaci chcete farmit treba sutry, ale zadne nejsou, protoze je vyzobou dalsi hledaci. Na takovem timeless isle vydrzi rarka ziva par sekund nez si ji nekdo vsimne a je mrtva. Nevim, ale ja zivo mam az dost. Ze hrajete na realmech, ktere dlouhodobe maji nizkou populaci je vase vec.

Aukcni domy jsou sloucene poouze mezi connected realms - ty jsou vzdy jen dva, Zadny problem jsem nezaregistroval. Od WoD je sloucena aliancni a hordacka aukce.

Do pratel si lze davat lidi z jakehokoliv realmu, dokonce si lze psat s lidmi co hraji jinou hru z produkce Bizzardu, jedine omezeni ze musi byt ze stejne oblasti (EU/USA/Asia).

Pozvat do party lze lidi napric realmy a to i do raidu s omezenim ze nejde vzit crossrealm partu do nejnovejsiho raidu.

+1
+31
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.