CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Jak je to s rozšiřováním rychlých mobilních sítí v ČR a proč není LTE modem od ZTE nejmenší?

Nemel by byt nahodou nejtenci ten Option Beemo 4G s 11,7mm vs. 13mm u ZTE? Neprijde mi, ze by tloustku udaval prostredni udaj a v tom by ho stejne predcil Huawei. Prijde mi proste, ze ten modem od ZTE neni ani nejmensi, ani nejtenci, ani nejuzsi ani nejkratsi. Nema proste v rozmerech zadne nej. A teda ani ve hmotnosti.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Však ano, v odstavci u Huawei modemu zmiňuji, že prostřední údaj je šířka modemu (délka × šířka × výška). Jen jsem v zápalu psaní nějak zapomněl zdůraznit, že je Beemo tenčí, což však šlo vyčíst z rozměrů, jak správně píšete. Díky za upozornění, zdůrazněno! ;)

+1
-10
-1
Je komentář přínosný?

Jenom si koledujte, operátoři - data bez hlasu. Zákazníci s vaší pomocí za chvilku přijdou na to, co je to SIP, a ještě budete škemrat, aby si někdo hlasové služby přikoupil... :-)

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Proč ještě někdo opatory neklepl přes prsty za ty lži? Třeba EDGE v ČR nemůže nikdzy jet "až 236 kbps", protože 4 sloty na jedno zařízení v síti Vám žádný operátor nepřidělí....

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

realna rychlost je tak 1/10 z avizovane

+1
-8
-1
Je komentář přínosný?

Pokud dobře počítám, tak objemem je nejmenší (tedy tím číslem co zahrnuje všechny tři rozměry). Je to pouze objem, podle kterého můžeme porovnávat různě tvarované přístroje. Takže já bych v takovém tvrzení nic špatného neviděl.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Článok dobrý, ale vôbec sa mi nepáči ten posledný obrázok, podľa mňa tam nesedí. To keď spravíte článok frajer týždňa a dáte tam "like a boss" tak to je fajn, ale nasilu strkať do každého článku nejaké meme mi nie je úplne po chuti.

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.