CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k AAA pecka Deathloop se hráčům seká. Může za to protipirátská ochrana Denuvo?

A kdo se tomu divi? Denuvo je nejhorsi ochrana co kdy byla. Jak si muze vubec nekdo brat penize za to ze mi spatna ochrana zdime zdroje v PC,tim padem i elektrinu... Hry s Denuvem jsou bohuzel skoro vzdy zmrzaceny. Treba Village. S crackem to maka na 1060 nadherne. Origo se skube na 2080. At se pak ale nedivi ze to lidi nekupujou.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Já to také nechápu, většina těch her je stejně dříve nebo později upirátěna, a tak tím otravují jen slušné platící hráče. Piráta to stejně nedonutí vzít prachy a hru koupit, zahraje si ji prostě později. Bohužel jediné co pro to mohu udělat, je hry s Denuvem ignorovat a nekupovat. Celkem se mi to daří, jediné, kde jsem udělal výjimku, tak to byl remaster Mafie, ten jsem prostě chtěl vyzkoušet.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ty negativní ohlasy na stranu Denuva jsou z review bombingu na Steamu, podle posledních zpráv se už hledáním příčiny stutteringu zabývá studio Arkane. Možná je to jen nějaká chyba, která s Denuvem vůbec nemusí souviset. Třeba jen testeři přehlédli nějaký bug, protože ve hře je i mouse jitter.

Tomu by třeba odpovídalo to, že hráči s gamepadem stuttering nezaznamenali. Každopádně pokud už někdo Deathloop hraje a má problémy se stutteringem, tak zkuste jednu nebo více z těchto možností:

1. snižte rozlišení hry
2. zapněte vsync (přímo ve hře, pokud je to v nastavení) nebo ho vynuťte v ovladačích GK
3. vybodněte se na hraní s kombinací klávesnice+myš a hrajte Deathloop na gamepadu

Vývojářům nebo vydavateli stačí, aby protipirátská ochrana chránila jejich titul před piráty několik týdnů, tam jsou totiž většinou ty největší prodeje.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.