CDR.cz - Vybráno z IT

Bethesda otevřela registrace do uzavřené alfy Doomu

Doom Image 05
Vzpomínáte, když Wolfenstein: The New Order nabízel ke svým předobjednávkám exkuzivní přístup do bety Doomu? My už taky ne. Naštěstí se Bethesda nedávno připomněla. Každý, kdo obdržel kód k betě Doomu, jej nyní může konečně využít i k alfě. Že to trvalo.

Jste fanoušci Doomu? Těšíte se na nový díl? Máte sto chutí skočit po první hratelné verzi? Pokud odpověď na všechny uvedené otázky je kladná, tak vám musíme s lítostí říct, že to nestačí. Jediná věc, která je k hraní multiplayerové alfa verze titulu potřebná, je speciální kod, který jste mohli dostat za koupi či předobjednávku Wolfenstein: The New Order před 26. květnem 2014. 

Doom Image 04

Pokud se mezi šťastlivce řadíte, tak gratulujeme, můžete zamířit na oficiální stránky, kde kupón můžete uplatnit pro jednu z nabízených platforem - PC, PS4, XONE. Pro ostatní zatím bohužel neexistuje možnost, jak se do testování zařadit. Trochu smutné, že se do alfy mohou zařadit jen zákazníci úplně jiného titulu. 

Multiplayerová alfa poslouží jako stres test pro servery. K dispozici bude jedna 6v6 mapa, spolu s jedním herním módem. Na hraní vývojáři sice propůjčí pouze omezený arzenál, ale i tak by to mělo stačit pro způsobení dostatečného chaosu.

Slibovaná beta se zatím nachází v mlze neznáma, a podobně jako v tomto případě, přístup do ní budou mít pouze ti, kteří si předobjednali Wolfenstein: The New Order. Ale kdo ví, třeba Bethesda uposlechne dychtivé fanoušky a nového Dooma přesune do stavu předobjednávek, které už také zajistí přístup. 

Zdroje: 

Pavel Vevera

Členem redakce inGamer.cz byl od samotného založení v roce 2012. Původně působil jako multisekční redaktor, přispívající jak články, tak video tvorbou, nakonec se však ustálil na textech. Jako externista od 1. ledna 2014 pokračuje v rámci herní rubriky CDR.cz, kam se redakce i část obsahu inGameru přesunula.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Bethesda otevřela registrace do uzavřené alfy Doomu

Žádné komentáře.