CDR.cz - Vybráno z IT

BJ odpočívá, nacisté nikoliv. Ve Wolfenstein: Youngblood hrajete za jeho dcery

Víte co se říká: „Postavit dům, zasadit strom, zplodit dvě dcery, vycvičit je v boji proti nacistům.“ Inu, přesně touto cestou se vydává pokračování Wolfenstein s podtitulem Youngblood.

Pokud děláte jednu práci už 34 let bez zaměstnaneckých benefitů, bez dovolené a bez vyhlídky na poklidný důchod, je pochopitelné, že jednou budete mít už dost. Hlavní hrdina série Wolfenstein, B.J. Blazkowicz, po všem tom masakru pověsil kariéru na hřebík, zmizel a svou práci přenechal svým dvěma dcerám, Jess a Soph.

Z vlastní vůle však Blazkowicz nejspíše neodešel, ale byl odejit neznámo kam. Jeho dvě dcery, mladá krev, se tedy vydávají svého otce hledat v nacisty okupované Paříži. Jelikož takový úkol se jen těžko svěřuje umělé inteligence, mohou titul hrát dva přátelé společně v kooperativním režimu. Ten bude však nepovinný, příběhem si budete moci projít i na vlastní pěst. 

Wolfenstein: Youngblood, pokračování Wolfenstein II: The New Colossus (zase to číslování!), je zasazené 19 let po události svého předchůdce. O více informací se prozatím vývojáři nepodělili. pokud by však byly i Blazkowiczovi dcery podobně „produktivní“ jako jejich otec, kolem šestého Wolfensteina už by po světě mohla pobíhat menší armáda Blazkowiczů, která by se té nacistické havěti zbavila jednou provždy. 

Titul má vyjít někdy příští rok pro PC, Xbox One a PlayStation 4.

Pavel Vevera

Členem redakce inGamer.cz byl od samotného založení v roce 2012. Původně působil jako multisekční redaktor, přispívající jak články, tak video tvorbou, nakonec se však ustálil na textech. Jako externista od 1. ledna 2014 pokračuje v rámci herní rubriky CDR.cz, kam se redakce i část obsahu inGameru přesunula.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku BJ odpočívá, nacisté nikoliv. Ve Wolfenstein: Youngblood hrajete za jeho dcery

Žádné komentáře.