CDR.cz - Vybráno z IT

CDR Play - Chytáme horečku ledově chladného Velkého jablka v The Division

Minulý týden zachvátila herní scénu epidemie vyvolaná titulem ze stáje Ubisoftu, Tom Clancy's The Division. Předevčírem jste měli příležitost u nás číst recenzi, tentokrát přinášíme průchod hrou, abyste měli ještě bližší představu, co vás v jejím světě čeká.

V našem novém díle CDR Play jsme se zaměřili na nejnovější kasovní trhák Tom Clancy's: The Division. Málokterá hra zaznamenává po svém vydání takový úspěch. V případě nových značek je to o to nevídanější úkaz, který dokonce tuto hru dovedl na stupínek vítězů a učinil z ní nejprodávanější novou značku všech dob. 

Ne vždy ovšem souvisí prodejnost s kvalitami titulu, o kterých jste se mohli koneckonců přesvědčit v rámci naší recenze vydané tento týden. Stejně tak jste se mohli setkat s rozporuplnými názory v diskusních fórech na celém internetu. 

Otázka, zda je Tom Clancy's The Division vhodná koupě právě pro vás, je tedy velice zapeklitá. Nejlepší odpovědí na ní je právě bližší pohled na hru, a to například v rámci našeho CDR Play, kde jsme si základní pilíře hry prošli skrz naskrz. 

Videem vás bude provázet komentátorská/hráčská dvojice Michal Pospíchal a Jáchym Flídr. 

Pakliže byste měli nějaké dodatečné otázky ke hře, které ve videu nezazněly, neváhejte jimi přispět do diskuse pod videem. 

Porovnáváme: 

Diskuse ke článku CDR Play - Chytáme horečku ledově chladného Velkého jablka v The Division

Pondělí, 21 Březen 2016 - 09:49 | Lojza Suchánek | Tvl :-D A vsiml sis toho videa tam?:-D Btw pro...
Pondělí, 21 Březen 2016 - 09:38 | Jan Novák | "před 2 dny | Jáchym Flídr, Michal Pospíchal...

Zobrazit diskusi