CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k EA čelí kritice za Command & Conquer: Generals 2, hraní "zdarma" se fanouškům nelíbí

.... jooo jo nejaky cas se tento tip her uz rozmaha .... osobní zkusenost s World of Tanks .... tam taky napr. jako místo stání v garáži pro tank, lepší - podkaliberní munice atd. atd.... stojí zlaťáky které se daj jen nakoupit za realné peníze ..ale nastesti u toho WoT se jakž takž dá bez tech zlataku obejit ( ZATIM ) ( v garáži se uskromnit, pouzivat levnejsi - za kredity- strelivo) a pouzivat jen kredity ktere se ziskavaji z bitev

+1
-10
-1
Je komentář přínosný?

Už jsem to psal i na jiném webu. Já hraju F2P hry všeho druhu přes 4 roky a nezaplatil jsem za to ani korunu. Palcený obsah mě nezajímá a ignotuju ho.
Pokud by ale nějaká F2P hra vlastně bez nějakého placeného obsahu nešla hrát, tak jí zkrátka hrát nebudu.
Já si zkrátka radši zahraju nějakou F2P, než abych někde sháněl nějaký warez.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Jedna věc je hru hrát, abychom hráli a nenudii se. Druhá věc je hrát hru za typickým cílem hry - porazit ostatní.
Ve F2P hrách mají obvykle ti, co platí, výhodu (jsou neschopni si ji získat skillem). A když platí hodně, jsou neporazitelní. Hrát hru, ve které se musíte smířit s faktem, že nejlepším nikdy být nemůžete (pokud nezaplatíte), pak trochu nedává smysl. Je to ztráta (zabíjení) času.

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Já vývojářům v těchto snahách, jak udělat z neplatících zákazníků platící držím palce. Nakonec i Blizzard nám ukázal, že je možné zachovat single player mod s tím, že si hru musíte koupit. Na konzolích takové restrikce nejsou, kopírování není tak rozšířeno, aby to ohrozilo jejich příjmy. Věřím, že profitovat z toho budou hráči, vyšší příjmy z prodeje se vrátí zpět do vývoje.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

kopirovani na konzolich je uplne stejne jako na pc... staci se kouknout jak vypadaji torrenty...

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Máte nějaká statistická data?

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Aby to nedopadlo jako Settlers Online, kde clovek da neco postavit a pak hodinu, dve ceka. Tomu rikam zabava. No proste to nebude to, co se cekalo. Aspon se tim uvolni misto na trhu pro nekoho jineho. Vetsi ci mensi poptavka po kvalitni strategii tu snad je.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

To vypadá, že konečně našli efektivní kladivo na piráty....

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Ach to nééééé. Po microsoft flight další rána. Za podobný šizení nedám ani korunu a nikdy jim to nezapomenu. Ty dementi z EA už nejsou schopni vydat normální hru.
http://www.youtube.com/watch?v=e-LE0ycgkBQ

Trefné.

+1
-10
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.