CDR.cz - Vybráno z IT

Příští beta pro nový DOOM bude otevřená všem zdarma! Známe datum

Doom Image 04
Pokud jste se doposud neřadili mezi zvláštní klientelu, která dostala přístup do čerstvě proběhlé bety DOOMa, jelikož jste si nepořídili kdysi dávno Wolfenstein: The New Order, pak se můžete těšit na nové datum, kdy si hru zahraje i běžný smrtelník.

Dávný Wolfenstein: The New Order během svého období nabízel svým zákazníkům exkluzivní přístup do uzavřené bety nového DOOMa. Tito šťastlivci mohli hrát ve dnech 31. března až 3. dubna. Zbytek herní komunity byl tímto tahem pochopitelně celkem zhořčen, jelikož se ke své oblíbené hře mohli dostat pouze skrze koupi úplně jiného titulu. Nemluvě o pozdě příchozích, pro které tato akce už dávno neplatí, i kdyby si rádi připlatili.

Doom Image 02Doom Image 01Doom Image 03

Během těchto dní jste mohli vídat už řadu streamů a záznamů, na kterých se nový DOOM představil ve svém multiplayerovém, krvelačném kabátku. Nakonec Bethesda Softworks polevila a rázem po skončení tohoto beta testování ohlásila další datum, které už se týká i běžných smrtelníků.

Datum otevřené bety bylo stanoveno na dny 15. dubna (18:00 našeho času) do 18. dubna (6:00 našeho času), respektive příští víkend. Udělejte si tedy volno od rodin, děti předhoďte babičkám a rozpoukejte peklo na chladičích. Samotná hra následně vychází příští měsíc, příhodně na pátek 13.

Doom 2016 Cacodemon Plus 1437988255Doom Image 05

Testování se týká všech hlavních platform, tedy PC, PS4 a Xbox One. Nutno podotknout, že se jedná čistě o multiplayerový režim, nikoliv o příběhovou kampaň. Stejně tak nebudou k dispozici všechny módy, pouze Team Deathmatch a Warpath. I tak by to ale mělo stačit na to, aby si každý udělal o DOOMu obrázek. 

Stahovat hru můžete od 12. dubna, abyste posléze nemuseli zbytečně čekat. 

Zdroje: 

Diskuse ke článku Příští beta pro nový DOOM bude otevřená všem zdarma! Známe datum

Sobota, 9 Duben 2016 - 10:26 | Vokurka Kubiczek | Dodnes velmi rád vzpomínám na propařený noci při...

Zobrazit diskusi