CDR.cz - Vybráno z IT

Epic Games rozdává hru zdarma, která potěší hráče akčních her

Digitální obchod s videohrami Epic Games Store tento týden potěší svým výběrem hry zdarma všechny hráče akčních her, kteří se nebojí zapojit mozek a řešit logické hádanky.

Od 16.6. do 23.6. máte možnost si v online obchodě s videohrami Epic Games Store zdarma vyzvednout logickou akční hru Supraland.

Unikla Vám tato akce? Podívejte se do naší kategorie HRY ZDARMA, kde vám přinášíme pravidelný přehled aktuálních nadílek

Hra Supraland vyšla v roce 2019 a stojí za ní němečtí herní vývojáři ze studia Supra Games. Jedná se o indie titul, který v sobě kombinuje prvky first person akce, logických her a metrodivanie. Hlavními inspiracemi pro tuto hru byly tituly Zelda, Portal a Metroid. Ve hře Supraland se ocitáte ve světě plastových panáčků, kteří jsou rozděleni na dva národy (červené a modré).

Vy se vtělíte do červeného panáčka, který je vyslán přes celou zemi za nelehkým úkolem objasnění toho, proč národ modrých plastových panáčků se rozhodl zaútočit na vodní zásobárny národa červených panáčků. Čeká vás otevřený svět s mnoha tajemstvími a na první pohled nedostupnými oblastmi, které zpřístupníte na základě získávání nových dovedností. Dále vás čeká řešení mnoha logických hádanek s postupně vzrůstající obtížností a souboje inspirované klasickými FPS hrami. Nebude chybět ani neustálé vylepšování vašeho plastového panáčka a plnění řady úkolů od NPC postav.

Celou hru dohrajete za přibližně 13 hodin a na Epicu se běžně prodává za 420 korun. Na metacritic si Supraland vysloužil souhrnné hodnocení od odborných recenzentů 85, od hráčů pak uživatelské skóre 8,8.

Hru Supraland si můžete přidat na Epicu zdarma do své knihovny na tomto odkazu.

Zdroje: 

Epic Games Store

Petr "Ereb" Vašíček

Redaktor CDR/DIIT píšící o všem, co souvisí s autorským právem, světem robotiky, stále záhadným vesmírem a technickými novinkami v oblasti vojenství. Cizí mu není ani svět videoher - rád s nostalgií vzpomíná na staré herní konzole a herní pecky, kvůli nimž už dnes člověk musí sáhnout po DOSBoxu.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Epic Games rozdává hru zdarma, která potěší hráče akčních her

Žádné komentáře.