CDR.cz - Vybráno z IT

Epic Games rozdává hru zdarma, která potěší hráče budovatelských her

Digitální obchod s videohrami Epic Games Store nabízí tento týden zdarma hru, která potěší milovníky kooperativních a budovatelských strategických her.

Od 4.8. do 11.8. máte možnost si v online obchodě s videohrami Epic Games Store zdarma vyzvednout hru Unrailed.

Unikla Vám tato akce? Podívejte se do naší kategorie HRY ZDARMA, kde vám přinášíme pravidelný přehled aktuálních nadílek

Hra Unrailed vyšla v roce 2020 a vytvořili ji švýcarští herní vývojáři ze studia Indoor Astronaut. Ve hře Unrailed budete budovat železniční trať. V tomto případě ale zapomeňte na klasický železniční tycoon. Vašim úkolem bude pokládat železniční koleje před jedoucí vlak tak, aby nevykolejil. Budete tedy hrát souboj s časem, kdy jedoucí vlak, který strojvedoucí zřejmě není schopen zastavit se nezadržitelně šine vpřed a vy musíte v procedurálně generované krajině vytvořit co nejrychleji železnici, která umožní vlaku pokračovat dále v cestě. Budete muset stavět mosty, řešit různé terénní překážky (např. hory) a sbírat suroviny pro stavbu kolejí a mostů.

Ve hře vás čekají různé typy prostředí (celkem jich je sedm) situované do kostkované minecraftí grafiky. Hru si nejvíce užijete při online kooperaci se svými přáteli (hra podporuje v kooperaci až čtyři hráče), kdy je klíčová týmová spolupráce a koordinace při stavbě kolejí, aby vlak nevykolejil. Hra Unrailed se na Epicu běžně prodává za 399 korun a na metacritic si tato hra vysloužila od odborných recenzentů metascore 77 a od hráčů pak hodnocení 8,3.

Hru Unrailed můžete získat zdarma na tomto odkazu.

Zdroje: 

Epic Games Store

Petr "Ereb" Vašíček

Redaktor CDR/DIIT píšící o všem, co souvisí s autorským právem, světem robotiky, stále záhadným vesmírem a technickými novinkami v oblasti vojenství. Cizí mu není ani svět videoher - rád s nostalgií vzpomíná na staré herní konzole a herní pecky, kvůli nimž už dnes člověk musí sáhnout po DOSBoxu.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Epic Games rozdává hru zdarma, která potěší hráče budovatelských her

Sobota, 6 Srpen 2022 - 22:50 | Jakub Hustín | Takový škváry, koho to zajímá.

Zobrazit diskusi