CDR.cz - Vybráno z IT

Epic Games rozdává hru zdarma, která potěší hráče simulátorů

Máte chuť si zahrát opravdu netradiční simulátor? Tak to vás možná potěší Epic Games Store se hrou, kterou tento týden nabízí zdarma.

Od 28.7. do 4.8. máte možnost si v online obchodě s videohrami Epic Games Store zdarma vyzvednout hru Lawn Mowing Simulator.

 Unikla Vám tato akce? Podívejte se do naší kategorie HRY ZDARMA, kde vám přinášíme pravidelný přehled aktuálních nadílek

Hra Lawn Mowing Simulator vyšla v roce 2021 a vytvořili ji britští herní vývojáři ze studia Skyhook Games. Jak už je ze samotného názvu patrné, tak jde o simulátor sekání trávníku. Hra je situována do oblasti britského venkova a hráč má možnost obsluhovat jednu z dvanácti licencovaných sekaček na trávu. Lawn Mowing Simulator má údajně nabízet autentický zážitek sekání trávníku a u sekáčky můžete nastavit výšku sečení nebo regulaci otáček motoru. Na výběr máte sekačky od společností Toro, SCAG a STIGA.

Lawn Mowing Simulator nabízí celkem tři režimy hry. Hrát můžete buď v režimu kariéra, volný režim nebo v režimu výzev. Ve hře si můžete založit i podnikání založené na péči o trávníky klientů. Budete muset najímat zaměstnance, starat se o reklamu, nakupovat, udržovat a upgradovat sekačky a expandovat ve svém podnikání. Hra Lawn Mowing Simulator se na Epicu běžně prodává za 549 korun a na metacritic si tato hra vysloužila od odborných recenzentů metascore 69 a od hráčů pak hodnocení 5,1.

Hru Lawn Mowing Simulator můžete získat zdarma na tomto odkazu.

Zdroje: 

Epic Games Store

Petr "Ereb" Vašíček

Redaktor CDR/DIIT píšící o všem, co souvisí s autorským právem, světem robotiky, stále záhadným vesmírem a technickými novinkami v oblasti vojenství. Cizí mu není ani svět videoher - rád s nostalgií vzpomíná na staré herní konzole a herní pecky, kvůli nimž už dnes člověk musí sáhnout po DOSBoxu.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Epic Games rozdává hru zdarma, která potěší hráče simulátorů

Žádné komentáře.