CDR.cz - Vybráno z IT

Epic Games rozdává hru zdarma, která potěší hráče akčních her a stříleček

Digitální obchod s videohrami Epic Games Store nabízí tento týden zdarma hru, která potěší hráče akčních her a stříleček viděných z první osoby.

Od 18.8. do 25.8. máte možnost si v online obchodě s videohrami Epic Games Store zdarma vyzvednout hru Doom 64.

Unikla Vám tato akce? Podívejte se do naší kategorie HRY ZDARMA, kde vám přinášíme pravidelný přehled aktuálních nadílek

Hra Doom 64 vyšla původně v roce 1997 na herní konzoli Nintendo 64. Doom 64 příběhově navazoval na události z předchozích dvou, dnes už legendárních dílů Doom a Doom II: Hell on Earth a datadisků Ultimate Doom (přidával jednu kapitolu o 8 misích navíc k prvnímu dílu) a Final Doom (do série Doom přidal dvě kapitoly, každá měla 32 misí).

Na Epicu máte možnost nyní zdarma získat znovu vydanou a rozšířenou verzi hry, za kterou stojí herní vývojáři z amerického studia Night Dive Studios. Vylepšenou verzi hry Doom 64 vydalo toto studio v roce 2020 na PC platformu a herní konzole PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch. Doom 64 jste mohli získat i jako před-objednávkový bonus ke hře Doom Eternal. K původním 32 levelům hry přidává rozšířená verze dalších sedm bonusových úrovní.

Doom 64 má mnohem hororovější atmosféru, než předchozí dva díly a oproti předešlým dvěma dílům se dočkáte lepších textur, animací, nasvícení a grafických efektů. Tentokrát budete bojovat proti novému nebezpečí, kterým je matka všech démonů a její armáda nemrtvých entit složená z mrtvých lidí a démonů, které oživuje na opuštěných základnách UAC na Marsu. Vašim úkolem je tedy znovu se vrátit do zdánlivě opuštěných výzkumných zařízení UAC a nakonec i do pekla, abyste zachránili planetu Zemi. Hra Doom 64 se na Epicu běžně prodává za 132 korun a její pokoření vám zabere něco mezi osmi až devíti hodinami vašeho času.

Hru Doom 64 můžete získat zdarma na tomto odkazu.

Zdroje: 

Epic Games Store

Petr "Ereb" Vašíček

Redaktor CDR/DIIT píšící o všem, co souvisí s autorským právem, světem robotiky, stále záhadným vesmírem a technickými novinkami v oblasti vojenství. Cizí mu není ani svět videoher - rád s nostalgií vzpomíná na staré herní konzole a herní pecky, kvůli nimž už dnes člověk musí sáhnout po DOSBoxu.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Epic Games rozdává hru zdarma, která potěší hráče akčních her a stříleček

Žádné komentáře.