CDR.cz - Vybráno z IT

Epic Games rozdává hru zdarma, která tentokrát potěší hlavně hráče simulátorů

Digitální obchod s videohrami Epic Games Store nabízí tento týden zdarma hru, která potěší hráče simulátorů a strategických her.

Od 11.8. do 18.8. máte možnost si v online obchodě s videohrami Epic Games Store zdarma vyzvednout hru Cook, Serve, Delicious! 3?!.

Hra Cook, Serve, Delicious! 3?! vyšla v roce 2020 a vytvořili ji američtí herní vývojáři z malého nezávislého studia Vertigo Gaming. Jedná se už o třetí díl herní série Cook, Serve, Delicious!, ve které vaříte stovky jídel. První díl, který vyšel v roce 2012 byl simulátorem restaurace, ve kterém jste se zaměřili na úspěšný byznys v oblasti gastronomie. Čekalo vás zajistit chod restaurace a vaření různých pokrmů a postupné odemykání nového obsahu. Druhý díl vyšel v roce 2017 a po všech stránkách vylepšil a rozšířil nápady z jedničky. V druhém dílu jste se mohli zaměřit na kariéru šéfkuchaře a výrazně se rozrostla nabídka vaření různých druhů pokrmů (mohli jste vybírat z více než 200 pokrmů).

Třetí díl, který je tento týden na Epicu zdarma nabízí příběhovou kampaň, ve které se podíváte do post-apo Ameriky roku 2042, která byla zdevastovaná válečným konfliktem. Tentokrát se vydáváte na cesty po Americe ve svém food trucku a vašim cílem je se stát nejlepším šéfkuchařem na světě. Hra Cook, Serve, Delicious! 3?! se na Epicu běžně prodává za 420 korun a dohrajete ji přibližně za 50 hodin. Na metacritic si tato hra vysloužila od recenzentů souhrnné hodnocení 79. Hru můžete hrát buď sami nebo např. ve dvou při gaučové kooperaci.

 

Hru Cook, Serve, Delicious! 3?! můžete získat zdarma na tomto odkazu.

Zdroje: 

Epic Games Store

Petr "Ereb" Vašíček

Redaktor CDR/DIIT píšící o všem, co souvisí s autorským právem, světem robotiky, stále záhadným vesmírem a technickými novinkami v oblasti vojenství. Cizí mu není ani svět videoher - rád s nostalgií vzpomíná na staré herní konzole a herní pecky, kvůli nimž už dnes člověk musí sáhnout po DOSBoxu.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Epic Games rozdává hru zdarma, která tentokrát potěší hlavně hráče simulátorů

Žádné komentáře.