CDR.cz - Vybráno z IT

Epic Games Store rozdává tento týden zdarma open world akční adventuru Pine

Tento týden nabízí digitální obchod Epic Games Store zdarma hru Pine. Jde o indie titul, ve kterém ovládáte mladého hrdinu, který hledá nový domov pro svůj kmen a přitom odhaluje tajemství jedné ostrovní země.

Od 6.5 do 13.5 si můžete v online obchodě Epic Games Store vyzvednout akční adventuru Pine, kterou vytvořili nizozemští vývojáři ze studia Twirlbound. Nejedná se sice o žádný AAA titul, ale i přesto může tato hra zabavit na delší dobu hráče, kteří preferují dobrodružný styl her a rádi prozkoumávají otevřený svět ve hrách. Hra Pine má v digitálním obchodě Epic Games Store běžně cenovku 520 kč a hráčům, kteří sledují jen hlavní děj zabere dohrání této akční adventury přibližně 8 hodin.

Ve hře Pine ovládáte z pohledu třetí osoby mladého hrdinu, který se jmenuje Hue a musí pro svůj kmen najít nové místo pro život. Ocitáte se na ostrově Albamare a vaše oblast, ve které jste žili společně se svým kmenem již neposkytuje vhodné podmínky pro život. Vydáváte se tedy do neznámého a nebezpečného světa mimo vaši vesnici s cílem najít vhodné místo pro přesídlení vašeho kmene. Jak postupně zjistíte, tak patříte mezi jediný lidský kmen na ostrově, který obývají nebezpečné zvířecí druhy, které se vyvinuly v inteligentní bytosti.

Celkem ve hře navštívíte 21 oblastí, které nabízí různé typy prostředí, jako jsou pouště, louky, lesy, bažiny nebo zasněžené hory. Příběhová kampaň pak čítá celkem 25 misí. Počítejte s tím, že ve hře se pořádně nachodíte, tedy alespoň do té doby, než si ochočíte zvíře, na kterém budete moci jezdit.

Hra vyšla v roce 2019 a mezi hráči na metacriticu si následně vysloužila hodnocení 6,5. Pine vyšla na PC a herních konzolích PS4 a Switch. Pro PC platformu si ji můžete zdarma stáhnout z Epic Games Store na tomto odkazu.

Zdroje: 

Petr "Ereb" Vašíček

Redaktor CDR/DIIT píšící o všem, co souvisí s autorským právem, světem robotiky, stále záhadným vesmírem a technickými novinkami v oblasti vojenství. Cizí mu není ani svět videoher - rád s nostalgií vzpomíná na staré herní konzole a herní pecky, kvůli nimž už dnes člověk musí sáhnout po DOSBoxu.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Epic Games Store rozdává tento týden zdarma open world akční adventuru Pine

Pátek, 7 Květen 2021 - 12:38 | junk mail | Kdyby někoho zajímalo jak Epic může na hrách...

Zobrazit diskusi