CDR.cz - Vybráno z IT

GOG rozdává hru zdarma, která potěší hráče akčních her

V online obchodě s videohrami GOG máte nyní možnost získat zdarma hru, která potěší všechny milovníky akčních her.

Do čtvrtečních 15:00 máte možnost na digitální distribuční platformě GOG si přidat zdarma akční plošinovku/adventuru Flashback: The Quest for Identity.

Hra Flashback: The Quest for Identity vyšla v roce 1992 a vyvinuli ji francouzští herní vývojáři ze studia Delphine Software International. Pamětníci si možná vzpomenou, že toto studio vytvořilo adventuru Future Wars: Time Travellers, akční plošinovku Another World, akční adventuru Fade to Black nebo trilogii závodních motorkových arkád Moto Racer.

Unikla Vám tato akce? Podívejte se do naší kategorie HRY ZDARMA, kde vám přinášíme pravidelný přehled aktuálních nadílek

Děj hry se odehrává v neradostné budoucnosti roku 2142 a vtělíte se do role agenta galaktické vyšetřovací služby, který odhalil mimozemské spiknutí a následně mu byla mimozemšťany vymazána paměť. Naštěstí se vám ale podařilo ještě předtím než byla vaše paměť vymazána ji zálohovat na holokostku.

Našemu hrdinovi se podaří utéct z mimozemské lodi, kde byl zadržován a probudí se na na kolonizovaném Titanu, měsíci planety Saturn. Vaši mimozemští únosci jsou vám ale v patách a ztráta paměti není vašim jediným problémem. Za každou cenu se musíte dostat na planetu Zemi a během cesty rozplést zákeřné mimozemské spiknutí. V sázce je osud planety Země. Hra si bere inspiraci z takových filmů jako Total Recall nebo Blade Runner. Flashback byl nejlépe prodávanou francouzskou hrou v historii a prodalo se více než 2,2 miliónů kopií této hry. GOG nabízí zdarma vylepšenou hru ve verzi Director's Cut.

Flashback: The Quest for Identity můžete získat zdarma na tomto odkazu.

Tagy: 
Zdroje: 

GOG

Petr "Ereb" Vašíček

Redaktor CDR/DIIT píšící o všem, co souvisí s autorským právem, světem robotiky, stále záhadným vesmírem a technickými novinkami v oblasti vojenství. Cizí mu není ani svět videoher - rád s nostalgií vzpomíná na staré herní konzole a herní pecky, kvůli nimž už dnes člověk musí sáhnout po DOSBoxu.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku GOG rozdává hru zdarma, která potěší hráče akčních her

Žádné komentáře.