CDR.cz - Vybráno z IT

Herní roušky s RGB podsvícením od Razeru jdou oficiálně do výroby

Koronavirová pandemie zasáhla nemilosrdně snad každou společnost. Mnoho společností zkrachovalo, ale jiní se snaží přizpůsobit. Díky tomu se nově rozhodla společnost Razer, která je známá hlavně pro své počítačové příslušenství zaměřené na hráče, připravit unikátní obličejovou masku.

Zdroj

O projektu Hazel začala společnost Razer mluvit již na počátku tohoto roku (viz náš tehdejší článek). Tehdy se však jednalo pouze o návrh, který se nemusel nikdy dočkal oficiální výroby. Pandemie však neustupuje a roušky se stále více začínají stávat spíš doplňkem, kterým chce každý zdůranit svoji individualitu. Snad právě proto se Razer rozhodl, že z návrhu na hráčské RGB roušky udělá skutečnou produktovou řadu. 

Ochranu proti infekci koronaviru zajišťují dva výměnné filtry s certifikací N95. Maska je navíc poloprůhledná, takže se dá dokonce i odezírat ze rtů a celá komunikace vypadá přirozeněji.

Společnost Razer si navíc všimla, že s rouškou není lidem obvykle tak dobře rozumět, a proto nechala do své masky zabudovat malý mikrofon a malý reproduktor. Díky tomu váš partner vidí nejen že mluvíte, ale dokonce vás i zřetelně slyší. Tou nejzajímavější částí, která je Razeru takřka vlastní, je RGB podsvícení v kruzích kolem filtru.

Tímto podsvícením můžete doladit masku k svému outfitu nebo jen vyjádřit svou aktuální náladu. V tuto chvíli sice není známo kdy a za kolik bude Razer tuto novinku prodávat, ale už nyní je o ni poměrně velký zájem. Je ovšem pravděpodobné, že si budou muset hráči ještě nějakou dobu počkat, protože maska musí dostat příslušné bezpečnostní a zdravotní certifikace. I když je to v podstatě jen formalita, může se tím celý proces značně prodloužit. 

Zdroje: 

Diskuse ke článku Herní roušky s RGB podsvícením od Razeru jdou oficiálně do výroby

Úterý, 6 Duben 2021 - 20:54 | Jenda | Ještě před pár lety to tu bylo samé chytré brýle...
Pondělí, 29 Březen 2021 - 16:08 | Tarman | Jo proč ne, když to dotáhnou do konce, tak bych...
Pondělí, 29 Březen 2021 - 15:44 | Rudi Iteceder | Hahahahahaha

Zobrazit diskusi