CDR.cz - Vybráno z IT

Herní videotýdeník #5 – Akční hitparáda

Minulý bohatý týden tentokrát střídá suchý. Došlo sice k několika novým oznámením, povětšinou však došlo pouze k ohlášení titulů, které buďto vycházejí v brzké době nebo nás naopak už dlouho novým obsahem nenasytily. Přesto jsme pro vás vybrali top videoobsah.

The Order 1866 se připomíná dvojicí videí

Steampunkové The Order 1866, které bylo vloni odhaleno na E3, si svůj první trailer odprezentovalo již na této výstavě. Po delší odmlce se konečně vrátil s dvojicí nových videi. V prvním nám bude představena historie alternativního Londýna a zdejšího Řádu bránící lidstvo před lidskými zvěrstvy. V druhém videu se o příběhu dozvíme další detaily z úst kreativního ředitele Ru Weerasuriya, jehož rozhovorové střípky doplňují samotné ukázky gameplaye. 

  • Soutěž s inFamous: Second Son o nejlepší fanouškovský krátký snímek má vítěze. První místo obsadil Mike Galeck se svým spotem Test the True Power. Druhé místo obsadilo Iron Coffin od Christophera Wonga, třetí skončil The Power of God od Seana Browna, na čtvrtém místě se umístilo Times Square Suite od Paola Bitanga a na poslední vítězné pozici stanulo My First Time od Victora Claramuta.
  • Oznámení data vydání Wolfenstein: New Order doprovázel nový gameplay trailer. Datum vydání je stanovené na 23. května, předobjednávky zajistí zákazníkům přístup do bety DOOM 4.

Batman: Arkham Origins Blackgate si otevírá brány dalších platforem

Dříve ryze handheldová batmanovská záležitost pro PS Vita a Nintendo 3DS si svůj příběh brzy odvypráví i na PC a konzolích PS3, Xbox 360 a Wii U. Trailer slibuje zdokonalenou grafiku, vylepšené zvuky a spousty dalších herních a vizuálních úprav, mezi nimiž nechybí ani skiny z různých komiksových ér.

  • Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes si prošel technickou kontrolou, jak skvěle funguje na starých a nových konzolích. PlayStation 4 jako jediné utáhne hru na 1080p s 60FPS.
  • Hawken je nyní možné hrát před vydáním skrze službu Steam Early Access. Datum předběžného vydání oslavil launch trailer.

Thief už brzy vyleze ze stínů

Týden co týden nám pravidelně mistr zloděj Garrett novými trailery připomíná, že po svém blížícím se vydání ukradne hráčům desítky hodin jejich drahocenného času. Tentokrát se ohlašuje už naplno s launch trailerem, který předchází vydání o několik dní. Nechybí samozřejmě ústřižky z příběhu, ukázky gameplaye a hromady vychvalujících citací z předních světových herních magazínů. Thief se vrací už pozítří, a pokud jste si ani doposud nestihli o této hře nasbírat dostatečné informace, doporučujeme dohnat rest přečtením našeho preview.

  • Plants vs. Zombies: Garden Warfare slaví launch trailerem své vydání v Americe. V Evropě si ještě do zítra počkáme. Zatím si můžete přečíst naše preview.
  • Podle nových informací a traileru si Deep Down osvojí free-to-play bussiness model. V Japonsku vešel titul v sobotu 22. února do beta testování společně s vydáním samotné konzole Playstation 4. 

World of Warcraft přináší gameplaye z nových lokací datadisku

Staří wowkařští veteráni budou muset u následujících videí uronit nejednu slzu při pohled nejen na nové vzezření staronové lokace Shadowmoon Valley (včetně Black Templu), která samozřejmě bude společně se zbytkem Outlandu (lépe řečeno Draenoru před jeho zničením) dostupná v nadcházejícím datadisku Warlords of Draenor. V sérii nových videí si testeři prošli řadou questových linií, a v akci tak uvidíte warlocka, rogunu a warriora prohánět se a ohánět v prozatím nedostupném světě. Uzavřená beta by se měla již brzy uskutečnit.

  • Sacred 3 dostal nový trailer a datum vydání stanovené na léto.

Diskuse ke článku Herní videotýdeník #5 – Akční hitparáda

Žádné komentáře.