CDR.cz - Vybráno z IT

Herní videotýdeník #6 – Postapokalypsa hýbe herním světem

Opět je zde videotýdeník a opět vás zavalíme novými trailery, pohledy za scénu a pohledy izometrickými. Zapněte subwoofery, dejte je na maximum, ignorujte nadávající sousedy a užijte si videa.

Přeložili jsme pro vás hodinový dokument od Vostok Games o vývoji Survaria

Připravili jsme si pro vás překlad sedmi vývojářských deníčků, aby se i ti, kteří nejsou obstojní v angličtině, mohli pokochat detailním rozborem této postakopalytické MMO FPS. Můžete si tak prohloubit poznatky z našeho včerejšího preview informacemi z první ruky. Celý článek se všemi díly si můžete přečíst zde. Nezapomeňte si aktivovat české titulky. 

Co se dělo za scénou The Last of Us

Jistě to už všichni víte, ale stejně vám to zopakujeme - The Last of Us je jedna z nejlepších her. Dnes se podíváme na utváření DLC Left Behind. Cesta za slávou nebyla jednoduchá, tvůrci hodně riskovali, nevěděli, jestli zda se jejich projekt stane úspěšným, nakonec se však vše vydařilo. Left Behind si již nyní můžete zakoupit na PlayStation Network.

  • Nový Batman ze série Arkham byl oficiálně oznámen společně s vydáním prvního traileru. Čtěte celou zprávu zde
  • Transformers Universe, free-to-play MOTA (Massively Online Tactical Action) od vývojářů Runescape, představuje autobota Meltdown a decepticona Duststorm
  • EverQuest se inspiroval Just Cause 2 a uvádí grappling hook, díky kterému se můžete dostat kamkoliv.

Ultra Street Fighter 4 má další postavu

Capcom přivádí do boje staronovou postavu, se kterou jsme se mohli poprvé seznámit ve Street Fighter III. Elena přichází, aby nakopala všechny, kterým ještě zbývají životy. K dispozici bude začátkem června za 15 dolarů na Xbox 360 a PS3. Video je v japonštině, takže pokud tento jazyk neovládáte, pokochejte se jen Eleninými vysokými kopy.

Pavilion bude používat zajímavé ovládání

Pavilion je nadcházející hra od Visiontrick Media. Postava tu chodí sama a hráč funguje jako živý ovladač, který kontroluje prostředí. Vše vidíte izometricky a v kontextu s tímto ovládáním se dá říci, že jde o pohled ze "čtvrté osoby". Pavilion vyjde ke konci tohoto roku na PS4 a PS Vita.

  • Carmageddon: Reincarnation se v dubnu ukáže na Steamu v předběžném přístupu.
  • Populární N++ se ukazuje novým trailerem na PS4, přijde s tisíci novými úrovněmi, a také s editorem.
  • Ether One, FPS puzzle, se hlásí krátkým videem.

Dynasty Warriors 8: Xtreme Legends přidá nové důstojníky

A jedná se o tyto: Chen Gong, Fa Zheng, Lu Lingqi, Yu Jin a Zhu Ran. Některé si můžete pamatovat z různých událostí Dynasty Warriors, jako jsou třeba Setting the Enemy on Fire, A Cunning Strategy, Fire: Our Strategy for the Enemy a Oh Hell Drop Rocks on Them I Guess. Xtreme Legends dorazí do Evropy na začátku dubna a bude pro všechny současné patformy.

  • Fa Zheng protivníky mlátí svou standartou.
  • Lu Lingqi má velice pěkně vypracovaný… meč.
  • Trocha té obratnosti a lukostřelby, které má v doméně Zhu Ran, nikdy neuškodí. Tedy, jak komu.
  • Jako poslední tu máme doslova elektřinou nabité kopí Ju Jina.
Zdroje: 

Jan Jirák

Začínal v roce 2012 na serveru inGamer.cz, kde byl redaktorem videorubriky. Totéž platí pro herní sekci CDR.cz, se kterou byl v lednu 2014 inGamer.cz sloučen. Jeho náplní práce je především tvorba překladů.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Herní videotýdeník #6 – Postapokalypsa hýbe herním světem

Žádné komentáře.