CDR.cz - Vybráno z IT

Jade Empire od Bioware dočasně zdarma! Berte, dokud dávají

Jade Empire Uvodni
Společnost Bioware má za sebou mnoho skvělých titulů a jednu akvizici společností Electronic Arts. Právě v rámci programu jejich nového vydavatele, Origin, je nyní možné uzmout kopii speciální edice Jade Empire.

S každou novinkou, která informuje o rozdávání her na službě Origin, se možná malinko snižuje nechuť k užívání (nebo alespoň vlastnění) klienta této distribuční platformy. Kdo sledoval naše stránky pravidelně, už si mohl opatřit do své knihovničky spousty skvělých her, jako Dragon Age: OriginsThe Sims 2Theme HospitalCrusader: No Remorse,SyndicateCommand & Conquer: Red Alert 2 a další…

Jade EmpireJade Empire 2

Právě kvalita nabízených titulů je na programu zvaném On The House to nejkrásnější. V případě Jade Empire tomu není jinak. Titul byl vyvinut společností Bioware v roce 2005, tedy dva roky před samotnou akvizicí Electronic Arts. Pro upřesnění, zpoza těchto hlaviček můžete znát tituly jako Baldur's Gate, Star Wars: Knights of the Old Republic, Dragon Age, Mass Effect, Neverwinter Nights a další.

Pokud tedy znáte přinejmenším pár z těchto titulů, ale Jade Empire dosud unikl vaší pozornosti, můžete si udělat přibližný obrázek o tom, jaký zážitek vás čeká (případně mrkněte na video výše). Někdo by mohl teoretizovat, zda se za dveřmi společností nerodí myšlenka pokračování, v případě bezplatného Dragon Age: Origins a The Sims 2 se jednalo o krásně načasované akce, které vhodně zpropagovaly nové díly. 

Zdroje: 

Diskuse ke článku Jade Empire od Bioware dočasně zdarma! Berte, dokud dávají

Čtvrtek, 10 Prosinec 2015 - 13:55 | pekas | Děkuji za info, nestíhám se k Originu přihlašovat...
Čtvrtek, 3 Prosinec 2015 - 21:40 | Psycho Mantis | +1 true story
Čtvrtek, 3 Prosinec 2015 - 20:08 | Robin Seina | S tou kvalitou Jade Empire bych to nepřeháněla....

Zobrazit diskusi