CDR.cz - Vybráno z IT

Kojima se vrací a přináší nahé pozadí Norman Reeduse [E3 2016]

Dead Stranding 01
Příchod Hideo Kojimy na podium byl tak úžasný, jak jen mohl být. Jeho první slova: "Jsem zpět!" rozjásala publikum a trailer na první hru Dead Stranding jej zase fantastickým způsobem zarazil.

Cdre 3

Hideo Kojima, ve světě nejznámější jako tvůrce série Metal Gear Solid, má za sebou aktuálně obtížnou cestu. Po dlouhé době, kdy byl ve sporu se svou mateřskou firmou Konami, se konečně osvobodil z jejích spárů a založil své vlastní studio, které nám nyní na E3 představilo svou první hru - Dead Stranding.

O obou jeho strastiplných cestách napříč herním průmyslem jsme informovali, a doporučujeme dohnat znalosti, pokud vás události minuli: 

Předvedený trailer řve jméno Kojima každým svým coulem, jeho rukopis je na něm totiž jednoznačně poznat. Je velmi zvláštní, nikdo přesně netuší, co se přesně děje, i přesto je ale svým způsobem okouzlující, atmosférický a husinu nahánějící. 

Vidět v něm můžeme Normana Reeduse, hvězdu televizního seriálu The Walking Dead, který pravděpodobně měl sehrát i svou roli v Kojimově nyní zrušeném Silent Hills. Ten se prochází po pláži plné mrtvých ryb a dítětem. Nemáme tedy žádnou představu, co si od hry slibovat, ale můžeme se spolehnout pouze na dvé slova: Hideo. Kojima. 

Nezapomeňte sledovat herní sekci CDR (nikoliv pouze titulní stranu) pro kompletní přehled všech novinek z letošní E3 výstavy. Po celý týden vás denně budeme zásobovat desítkami článků, díky kterým vám nic neunikne. 

Zpravodajství E3 2016 běží pod záštitou společnosti Intel

Pavel Vevera

Členem redakce inGamer.cz byl od samotného založení v roce 2012. Původně působil jako multisekční redaktor, přispívající jak články, tak video tvorbou, nakonec se však ustálil na textech. Jako externista od 1. ledna 2014 pokračuje v rámci herní rubriky CDR.cz, kam se redakce i část obsahu inGameru přesunula.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Kojima se vrací a přináší nahé pozadí Norman Reeduse [E3 2016]

Žádné komentáře.