CDR.cz - Vybráno z IT

Kovbojská akce Red Dead Redemption 2 se ukazuje v novém traileru

Pokračování openworldové akce z divokého západu od Rockstaru se opět připomíná novým dvouminutovým trailerem, který připomíná, proč se máme na hru těšit.

Jeden z letošních nejočekávanějších titulů se pomalu ale jistě blíží, tudíž je potřeba oživit hráčům paměť. Nový trailer je očividně sestříhaný z příběhových cutcén, což rozhodně není na škodu. Ukázka má zajímavou ponurou atmosféru, kdy nad Divokým západem začíná soumrak a tato éra pomalu končí. Jen trochu zamrzí, že jsme stále neviděli žádný gameplay trailer, představující záběry z přímého hraní. Snad se jej dočkáme na letošní E3 2018, která se koná za měsíc. 

Jak už je známo, hlavní hrdina Arthur Morgan je součástí gangu, který vede Dutch van der Linde. Přesně zbytky tohoto gangu John Marston v prvním díle naháněl a postupně likvidoval. Z traileru je pak patrné, že nás díky členství v tomto "klubu gentlemanů" čeká mimo přepadávání bank a vlaků také nejspíše válka mezi gangy. Celkově je z těch dvou minut cítit, že zaměření na příběh bude silné.

Kromě toho nás čeká velký otevřený svět, ve kterém nás budou dle všeho čekat cirkusy z přelomu 19. a 20. století, byly vidět i pěstní souboje a snad by nás mohly čekat i různé pistolnické výzvy. Jelikož za titulem stojí Rockstar Games, je jasné, že svět nebude na aktivity chudý, naopak bude vedlejších aktivit nadmíru, aby hra zabavila desítky až stovky hodin. Mimochodem v traileru se objevuje i sám John Marston s čerstvými jizvami na tváři. 

Tak jako tak, trailer dokonale plní svůj účel. Svou atmosférou a obsahem skvěle navnazuje, aniž by o sobě příliš mnoho prozrazoval. Zajímalo by nás, zda i Red Dead Redemption 2 bude obsahovat online složku jako tomu je u Grand Theft Auto V. Na hru se můžeme těšit 26. října na konzolích Playstation 4 a Xbox ONE. Verze pro PC zatím stále oznámená nebyla. 

Tomáš Herodek

Patřil mezi novou vlnu autorů serveru RecenzeHer.eu, kde se z pozice redaktora vypracoval na zástupce šéfredaktora. Od roku 2012 je členem redakce inGamer.cz, nyní spadající pod herní sekci CDR.cz, kde zpočátku působil jako externí redaktor. V červenci 2014 se přesunul na pozici zástupce vedoucího herní rubriky.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Kovbojská akce Red Dead Redemption 2 se ukazuje v novém traileru

Žádné komentáře.