CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Pryč s kabely, přenášejme s Logitech zvuk bezdrátově

Takovýchhle BT audio přijímačů se prodává spousty již řadu let - kvalita bohužel však dost pokulhává a dosah bývá prabídný (však si stačí projet nějaké recenze od kuppujících) takže člověk nakonec stejně skončí u káblu.

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

osobne...ak chcem pocuvat audio, tak ho pocuvam na bedniach a v mieste kde hra. idealne z platne. urcite nie cez BT adapter z mobilu.
no pre tych, ktori chcu mat background music co hra v obyvacke, ked sa motaju po byte to urcite bude stacit :)

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Tak určitě, profesionál si potrpí na měděnou dvoulinku :-)
Ale na ty dnešní MP3 to určitě stačí, a co jsem četl, tak kvalita je "dobrá"... Rozhodně je to stále lepší, než ty integrované "reproduktory".. :-)

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Dobre encodovanou MP3 192+ nepodcenovat, pro vetsinu kombinaci audio sestava - muzika - ucho zvladne vytvorit kvalitu nerozpoznatelnou od CD. Jsou zanry co ji moc nechutnej, ale vetsinou muziku stejne zcela bezpecne znici DSPcko uz pri masteringu CD a MP3ka je proti tomu ten nejmensi problem.

+1
-11
-1
Je komentář přínosný?

No tak dost, ten FB banner zakazuji v Adblocku.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Taky mam spatnou zkusenost s bluetoth prenosem. K Nokia E52 jsem si poridil sluchatka s A2DP profilem za 1000Kc ................ zvuk byl i citelne uplne nekde jinde {horsi} nez u sluchatek za 350Kc. Pokud ma clovek kalitni nahravku tak to kodovanie bude stale citelne - ale je pravda ze tie moderne pisnicky jsou jiz pri remasteringu tak dodrbane ze im ani prekodovani do mp3 na 128kb/s jiz nemuze uskodit.......

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.