CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Mass Effect bude překalibrován: Na jaře vyjde remaster a chystá se nový díl

Otázka je jak moc se budou snažit. Povyšíli Unreal engine na moderní verzi, nebo půjde o předělávku ve Frostbite - to bychom se mohli těšit na záplavu nových chyb. Co jsem četla mají dokonce zjednodušit RPG systémy jedničky na úroveň ME3 a ten "meh" trojbarevný konec nechají být. Takže za mě asi passé.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

no pokud má jít jen o remaster tak by se na mechanismy vůbec sahat nemělo.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Stejne jako u Mafie, staci mi puvodni dilo, remasteru netreba. Chapu ale, ze jestli chteji se znackou pokracovat, tak ze chteji priblizit starsi dily novym hracum a tem uz by dnes starsi grafika nedostacovala.

Jinak Andromedu jsem dohral asi mesic zpatky a mohl by mi nekdo vysvetlit, proc je ta hra hodnocena tak negativne?

Kdyz si ji clovek pres FrostyModManager a prislusne mody trosku predela, tak dostane vybornou hru, ktera zabavi na dlouhe hodiny. Jiste je treba to namodovat, ale neni to nic slozityho a hra tak jak je od fanousku vylepsena, je povedena a ja ji doporucuji. Dostanete dustojneho nastupce puvodni trilogie.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

neplést si remaster a remake, každý termín znamená něco jiného. No a na současném 1440p monitoru hrát původní Mafii - nezlob se ale je to nechutná mazanice. Co bylo tehdy koukatelné na malé obrazovce v nízkém rozlišení dnes na velké v soudobém rozhodně není.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Andromeda nebyla špatná :) Ono stačilo i počkat na pár patchů a pak byla velice slušně hratelná a i ten příběh nebyl nic hroznýho. Klidně bych zkousnul pokračování. Docela mi to připomínalo Stargate Atlantis...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Andromeda byla slušná, sám jsem ji udělil 7/10: https://cdr.cz/clanek/recenze-mass-effect-andromeda-pod-zpackanym-povrch...
Ale žijeme v době internetové, která všechny problémy nafukuje... Stačí, aby hra v den vydání měla fakt závažné problémy a už se to s ní veze. A jeden problém může uvalit mraky na celý zbytek hry.
To samé vlastně AC Unity, které v den vydání bylo katastrofální, ale graficky se může rovnat dnes se všemi AAA tituly; parkour má dosud nepřekonaný a atmosféra Paříže je dechberoucí. Na to, že ta hra vyšla před 6 lety...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Když nevíme coby, vytáhneme starou úspěšnou hru, trochu ji přeleštíme a pumpneme hráče o prachy podruhé.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Mě zase RPG systém z prvního dílu přišel už opravdu pravěký. Né že by mi vadil, taky hraju od pravěku, ale fakt zdržoval a výsledek byl, že všechen ten čas investovaný do hledání a ladění vybavení znamenal minimální zlepšení.
V remasteru mi budou stačit předělané animačky pro vyšší rozlišení, ostřejší textury a podpora 21:9 monitorů.
Konec mi vůbec nevadil. Kdo čekal famfáry, gratulačky a celkově sluníčkový konec měl smůlu. Mohlo to být jen obratněji vysvětleno, ale i tohle vysvětlení mělo svojí hloubku. Někdy je jedno jak svého cíle chcceš dosáhnout a člověk se může sebevíc snažit ale stejně nakonec půjde všechno do sr*ek. Někdy ale jenom né tak hluboko. A můj Shep to přežil, navzdory všemu. :)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.