CDR.cz - Vybráno z IT

Nový trailer na Deus Ex: Mankind Divided ukazuje příběh a vadnou češtinu [VIDEO]

Deus Ex Mankind Divided 1
Od Deus Ex: Mankind Divided nás dělí přibližně čtvrt roku, a tak nás brzy čeká mediální masáž naplněná upoutávkami a dalšími donucovacími prostředky. Před víkendem jsme se dočkali hraného traileru, který si klade za cíl představit zápletku.

Nová upoutávka se odehrává minimálně zčásti v Praze, kde ostatně má být zasazen samotný titul, čímž se pro našince stává o to zajímavějším. V minulosti už jsme párkrát poukázali na kvalitu počeštění, kdy dabing lidí na ulici působí poněkud úsměvně a vlajka leží vertikálně opačně.

Loitering

V novém traileru se můžeme opět pousmát u varovné cedule s nápisem No Loitering, která má občanům správně zakazovat opírání se o stavby či posedávání. Ve hře budeme mít patrně zákaz otálení. Tak neotálejte, a mrkněte na video níže:

Hraná upoutávka nicméně klade důraz na představení zápletky, která se bude opět točit okolo augmentovaných lidí a jejich problémů. Respektive problémů ve společnosti a morálních otázkek okolo augmentace a technologickém pokroku. Lidé s vylepšeními a tedy i s mozkovými implantáty se stávají závislými na drogách, které tlumí příznaky odmítnutí končetin; a jsou náchylnými terči pro hackery, čímž se stávají nebezpečnými.

Společnost se na základě těchto incidentů rozděluje na několik skupin, které k augmentovaným lidem vyjadřují nenávist, předsudky, strach a dokonce násilí. V platnost přicházejí také zákony, které omezují augmentované lidi, popřípadě je izolují od společnosti umístěním do koncentračních táborů, což vede k další revoluci.

Jak už podtitul hry (Mankind Divided) naznačuje, lidstvo se rozdělilo. Jak celý příběh vyvrcholí, a jakou roli v celém příběhu sehraje češtinářsky pošramocená Praha, se dozvíme 23. srpna letošního roku na platformách PC, Playstation 4 a Xbox One. Neotálejte.  

Diskuse ke článku Nový trailer na Deus Ex: Mankind Divided ukazuje příběh a vadnou češtinu [VIDEO]

Úterý, 31 Květen 2016 - 11:15 | Joe2nd | Jáchyme, ta poznámka s češtinou Ti ošklivě...
Pondělí, 30 Květen 2016 - 23:01 | NewScream | Na předchozí hře Deus EX: HR se mi líbilo jak...

Zobrazit diskusi