CDR.cz - Vybráno z IT

Polda 7 vyšel ve vánoční demoverzi. Kdo ji projde, může vyhrát limitovanou edici

Necelý půlrok po zahájení crowdfundingové kampaně pro nadcházejícího Poldu 7 přicházejí tvůrci s prvními plody své práce. Krátká demoverze poslouží po vydání plné hry jako průvodce pro nováčky a osvojení mechanik. Jejím projitím se navíc zařadíte do slosování o hodnotné ceny.

V první polovině letošního roku vkročil vývojářský tým Zima Software na český crowdfundingový portál Hithit, na kterém se mu povedlo v následujících týdnech vybrat neuvěřitelných 1 437 011 Kč na sedmý díl české adventurní série Polda. Pokračování by se mělo vrátit na naše monitory na konci příštího roku, tvůrci si však pro letošní Vánoce přichystali drobné překvapení.

O víkendu vydali neohlášenou demoverzi plánované hry, která obsahuje hned několik scén. První úvodní scéna poslouží v budoucnu k tzv. tutoriálu, ve kterém si noví hráči osvojí ovládání hry a její mechaniky. Poznají tak, jakým tlačítkem si zvýrazní předměty a vytáhnou inventář, a naučí se, jak navzájem kombinovat jednotlivé předměty.

Po grafické stránce je sedmý díl velmi podobný šestému. Jistě potěší, že Luděk Sobota propůjčil Pankrácovi svůj hlas i pro tuto kratičkou ukázku. Jiné postavy zatím nadabovány nejsou a pokud se s nimi pokusíte v průběhu demoverze promluvit, vymluví se Pankrác na to, že si s postavami promluví, až vyjde plná hra. 

Na první pohled je z uživatelského rozhraní zřejmé, že vývojáři zamýšlejí titul i pro mobilní telefony. Ostatně, v posledních letech postupně portovali všechny předešlé díly, které tak dnes všechny naleznete k dispozici pro iOS a Android.

Přehráním demoverze odtajníte heslo, které následně odešlete tvůrcům. Tři nejrychlejší hráči již byli odměněni limitovanými cenami. První hráč se dočká své karikatury v síni slávy v plné verzi hry, následující dva hráči získají limitovanou edici Polda 7 a originální hrací karty. Šanci ovšem mají všichni, kdo stihnou demoverzi projít do 31. ledna 2021, odesláním tajného hesla budou zařazeni do slosování o další dvě limitované edice Polda 7.

Diskuse ke článku Polda 7 vyšel ve vánoční demoverzi. Kdo ji projde, může vyhrát limitovanou edici

Žádné komentáře.