CDR.cz - Vybráno z IT

Prodej Oppo Find 5 začne na konci ledna v Číně

oppo-find-mobile
Fanoušci velkých obrazovek budou mít brzy možnost zakoupit smartphone Oppo Find 5, který je se svým pětipalcovým displejem označován za křížence mobilu a tabletu.

V Číně bude k dostání od 29. ledna 2013, přičemž již od 15. ledna je možné přístroj předobjednat za 2998 juanů (485 dolarů). Za tuto cenu zákazníci získají zařízení se čtyřjádrovým procesorem, 16GB vnitřní pamětí a pětipalcovým displejem s rozlišením 1080p. Nebude chybět ani natáčení FullHD videa nebo fotoaparát s rozlišením 12 megapixelů, přisvětlovací LED diodou a automatickým ostřením. Rozměry smartphonu jsou 141,8 x 68,8 x 8,86 mm. Cena varianty s 32GB pamětí zatím nebyla zveřejněna.

oppo-find

Společnost již dříve uvedla, že po uvedení phabletu v Číně bude následovat zahájení prodeje v USA, Evropě a dalších státech. Prozatím byla potvrzena dostupnost pro Kanadu, Anglii, Německo, Francii, Španělsko, Švédsko, Finsko, Dánsko, Norsko, Belgii, Malajsii, Nový Zéland, Singapur, Řecko, Japonsko a Hongkong. Další země by měly postupně přibývat, snad mezi nimi bude brzy také Česká republika.

Ve Spojených státech by mělo jít pořídit 16GB verzi za 500 dolarů a 32GB verzi za 570 dolarů. Po přepočtení měny a přičtení DPH se jedná přibližně o částku 11 600 korun za nižší model a 13 100 korun za model s větší pamětí, což je o trochu více, než byla předpokládaná cena.

Bližší specifikace Oppo Find 5 najdete v našem dřívějším článku.

Zdroje: 

O "Olga Kolková" K

Redaktorka serveru CDR.cz

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Prodej Oppo Find 5 začne na konci ledna v Číně

Žádné komentáře.