CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k RECENZE – Forza Motorsport 7 je stejně nádherná jako předchůdce. Stačí to?

Zdar, shanim nekoho kdo hral Need for Speed SHIFT a(nebo) SHIFT2. Duvod je ten, ze tyhle dve hry povazuju za nejhorsi v serii NFS a zaroven jsou od stejnych vyvojaru jako Project Cars. Ja jsem Project Cars vynechal, ale premyslim o Project Cars 2. Logicky z toho mam obavu, kdyz jsem zjistil, ze to delali ti sami lide.

Potreboval bych teda vedet, jestli jsou ty hry podobne, potom nezajem nebo diametralne odlisne, potom bych mel o Project Cars 2 zajem.

U toho SHIFTu me hrozne nebavilo, ze zavody byly bez kvalifikace postavene tak, ze na trati, na ktere se nedalo predjizdet me postavili treba na 11. misto na startovnim rostu a porad si. Co bylo jeste horsi, ze se me pocitacovy souperi snazili sestrelit ze silnice. Ja moc kontakt v autech nemam rad, mimo nejake race derby to nepusobi ani trochu realne.

No co se tyka Forza Motosport, uz jsem to mozna i sem psal. Nevedu MS Store a nevedu Origin, takze hry exkluzivne pro tyto dve platformy bych musel jedine upiratit, coz se mi moc nechce, zvlast kdyz jsou i jine dobre hry. Jo kdyby to MS dal i na Steam, tak bych byl zajemce, ale takhle nic. /Nakonec kdyz muze UbiSoft mit svuj Ubi Store a UPlay a zaroven hry poskytovat i na Steamu, tak nevidim duvod proc to nemuze delat i MS a EA, ale tak jak chtej, budu je bojkotovat!

+1
0
-1
Je komentář přínosný?
+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro me ten blog naprosto nulova vypovidaci hodnota, nejaky simulatory jsou mi tezce volny. Od hry chci zabavu, ale predchozi pocin Slighty studia byl spis depresivni, kdyz uz uz jsem se videl na stupni vitezu a pak do me najelo auto pri volbe defenzivni stopy. :-/ To se sice muze stat, ale nemelo by to byt pravidlem a vysvetlujici video, jak po zavode v boxech vytahuju soupere ze sedadla a udelam mu z obliceje cifernik, tam take nezakomponovali. :-D

Autor toho blogu byl sice z PC2 take deprimovan, ale jeho deprese z toho, ze projel zatacku na prvni pokus me maximalne rozesmala.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Need for Speed SHI(F)T odpovídá svému jménu, je tu opravdu geniálně zpackané ovládání protože s volantem i pákou na gamepadu se čeká až jezdec ve hře milostivě zatočí, řízení díky tomu neuvěřitelně plave. No, i auta mi přišli hrozně nepředvídatelná. Ovšem na rozdíl od ostatních NFS titulů se dá protivníkům ujet. Řekl bych ti zahraj si Asseto corsa a nebo Rfactor 1@2, u obou je dojem z řízení perfektní, auta se nejspíš chovají jak mají a odměnou za dobře zajeté kolo je dávka adrenalinu, ale nemá to smysl. A chtělo by to trochu přemýšlet aby jsi zjistil co autor v tom blogu myslel....

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Kde je ten redaktor, kterej si tu honil ptáka nad prewiev NFS Payback??
Měl jsem chuť mu rozbít tlamu.
Teď bych si od něj rád přečetl recenzi.
Psal jsem mu, že to bude průser. A musím uznat, že sám jsem až tak velikej průser nečekal.

No ták. Pochlap se a šup sem recenzi. A chci tam i odkaz na to uslintaný prevjů.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.