CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k RECENZE - Titanfall 2 dovedl do cíle to, co první díl nedokázal

Hra, ktera ma single player a jejiz dohrani trva pouhych 4-5 hodin by nemela dostat vic nez 3/10, protoze to neni nic jineho, nez podraz na hrace ktery nevi o jakou hru jde a ocekava minimalne 10 hodin zabavy. Stejne jako Crysis 3 a dalsi podobne hry, u kterych clovek po tom co se rozjede pribeh najednou kouka na zaverecne titulky a zjisti, ze to je opravdu vsechno.

Kdejaka demoverze nabizi delsi herni cas nez je 4-5 hodin. Tady by clovek hru dohral driv, nez by se rozhodl jestli ho vubec bude bavit (!). Prece neni problem najmout par brigadniku a dodelat tam dalsich 5 misi aby to melo delku aspon tech 10 hodin.

Kdyz delam hru ktera je zamerena pouze na hru vice hracu, tak to napisu zcela jasne a single player oznacim jako tutorial na nauceni se ovladani a nevydavam to za cast hry. Protoze kdo si koupi podobnou hru ciste kvuli single playeru, bude seredne zklaman kratkosti hry (a ne, spousta lidi skutecne nezkouma herni cas pred tim nez hru koupi, lidi koukaji na trailery a hra se jim budto libi nebo ne).

Dneska aby clovek pred porizenim hry podrobne zkoumal to, co za sve penize dostane - coz znamena aspon prumernou porci zabavy. Driv si stacilo precist popisek na krabici, dneska aby se clovek ptal autoru kolih hodlaji vydat DLC. Driv se DLC proste rikalo datadisk.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Tak s přečtením krabice bych moc nesouhlasil. Ty anotace byly vždycky cílené tak, že hra vyzněla ultrabombasticky, ale vůbec nemusela být dobrá. Doteď si pamatuju doby, kdy jsem (tehdy bez internetu) koupil nějakou hru v obchodě, abych pak byl doma zklamaný. Ale hráčům zůstávají v paměti jen ty dobré hry... Stejně jako starším zůstávají v hlavě některé dobré věci z komunismu, a jako lidé po rozchodu vzpomínají hlavně na to dobré. Selektivní paměť.
A myslím, že v dnešní době, kdy každý má informace na dosah, je hloupost jít koupit nějaký titul na blind (tedy jen kvůli trailerům). Přesně od toho jsou recenze, kde se člověk dozví, že singleplayer má jen pár hodin, ale že je to hra cílená na multiplayer.
Když jedu na dovolenou, taky si zjistím, jaké tam jsou památky, než koupím zájezd.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

True story.

Rozhodovat koupi jenom dle trailerů je fakt stupidní. Obzvlášť když očekáváte kvalitní a "dostatečně dlouhý" single player, protože trailer vám o tom prakticky nemá co říct.
A ty popisky na krabici? To jsou jenom marketingové kecy pro "pobavení".

PS:
Jinak taky patřím mezi hráče, které spíš zajímá propracovaný single player, takže Titanfall 2 není nic pro mě...

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

"Dneska aby clovek pred porizenim hry podrobne zkoumal to, co za sve penize dostane"
...
:-)))))))))))))))

To není jen dneska, to platilo vždy a vždy platit bude. Neznalost neomlouvá.
BTW: ABZU - 2 hodiny, 20€, jen singleplayer a rozhodně nelituju.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Veškerý obsah máte zdarma už od začátku...No právě . Bez DLC ( které multiplayer ničí pořádně vždycky ) , když klesnou prodeje , budou tvůrci dělat na Titanfall 3. A nebyla by to EA , abychom se nemuseli obávat odstřihnutí od serverů jako v Battlefieldu už tolikrát.
Proto hlásám tezi - multiplayer jen zdarma , či formou F2P s připlácením za blbosti . WoT či Warthunder jsou příkladem her , které vydělávají na placeném obsahu a číslovky v názvu k evoluci nepotřebují .....

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

jo WoT a WT vydělávají, ale za cenu toho, že dlouhodobé hráče štvou a postupně ničí hráčskou komunitu.
Vývojáři obou her zjistili, že nejvíce vydělávají na nových hráčích a tak tomu přizpůsobují i herní mechanismy, což je neskutečně otravné!

Bohužel World of Tanks je už tak dlouho ve vývoji, že ho vývojáří skoro mění na P2W (Pay to Win)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.