CDR.cz - Vybráno z IT

Remasterovaný System Shock žádá od komunity peníze na Kickstarteru

System Shock Title
Před dvěma měsíci jsme byli svědky prvních herních záběrů z remasterovaného prvního dílu System Shocku. Už tehdy vývojáři slibovali brzké spuštění crowdfundingové kampaně. Její datum bylo konečně oznámeno.

Když se naposledy Night Dive Studios připomínalo se svým staronovým System Shockem, představilo vyjma nových screenshotů také jedinečné záběry přímo ze hry. Už tehdy vypadalo, že je vše na dobré cestě, nicméně zpráva přišla s oznámením brzkého spuštění crowdfundingové kampaně. Její ohlášení jsme slíbili připomenout při první příležitosti. 

System Shock Remake 5 NewSystem Shock Remake 2 NewSystem Shock Remake 3 New

Dnes krátce po půlnoci ohlásili vývojáři konečně datum spuštění slibované kampaně, za pomocí krátkého nicneříkajícího videa s podtitulkem: "Již brzy na vašem Kickstarteru, 29. června 2016". Pokud tedy toužíte po tom přispět na znovuzrození známé značky, zapište si datum výše do svých kalendářů. 

System Shock Remake 4 NewSystem Shock Remake 1 New

Více informací bohužel nebylo řečeno, a tak se prozatím musíme spokojit se starými zprávami, tedy vypuštěnou sadou screenshotů a březnových záběrů ze hraní. Video níže rozhodně doporučujeme zhlédnout, jelikož vábí poměrně pěknou paletou barev, grafickými efekty a příjemnou stylizací. Nemluvě o solidní autenticitě a věrnosti k předloze. 

Nutno připomenout, že Night Dive Studios odkoupilo práva na celou značku System Shock, s níž mají plány zahrnující i případný třetí díl. Jeho budoucnost by měla zcela logicky záviset právě na úspěšnosti jedničky, včetně její crowdfundingové kampaně. To samé by mohlo platit i o remasteru System Shocku 2

Diskuse ke článku Remasterovaný System Shock žádá od komunity peníze na Kickstarteru

Žádné komentáře.