CDR.cz - Vybráno z IT

Rozjeďte domácí zábavu na plné obrátky!

PR článek
Když se spojí pořádná televize a herní konzole, vznikne z toho skvělá zábava. Upgradujte svoje večery na vyšší level a poznejte dosud neobjevené herní možnosti. Dokonalý obraz, nekompromisní zvuk a nejmodernější technologie už na vás čekají.

Technologie pro nové zážitky

Značku LG netřeba dlouze představovat, zejména na poli kvalitních televizí je známou stálicí. Pojďme se společně podívat na přednosti moderních televizí, které už dávno neslouží jen k tomu, abychom na nich sledovali nekonečné seriály a filmy, které zrovna najdeme v programu.

Díky chytrým technologiím, kterými jsou televize LG doslova našlapané, se otevírá celá škála nových možností na sledování obsahu a samozřejmě hraní her. Prozkoumejme zblízka OLED technologii, která nabízí dechberoucí zážitek při každém zapnutí obrazovky, třeba u oblíbeného modelu LG OLED55CX.

A v čem je to kouzlo? Miliony samosvítících pixelů nabízí nejhlubší černou, bohaté barvy a realistickou kvalitu obrazu, abyste mohli sledovat obsah bez zkreslení, přesně tak, jak jeho tvůrci zamýšleli. K tomu si přidejte extra výkonný procesor Alpha 9 4K třetí generace, který pomocí umělé inteligence analyzuje a vylepšuje veškerý obsah na obrazovce. Velkou výhodou je také kompatibilita s technologií NVIDIA G-SYNC a AMD FreeSync, díky které se můžete těšit na hodiny zábavy bez sekání s perfektně plynulým obrazem. Navíc zde najdete také 4 konektory HDMI ve verzi 2.1 s podporou funkcí jako VRR (Variabilní obnovovací frekvence), nebo vylepšený zpětný zvukový kanál eARC.

Herní světy čekají

A teď skvělá zpráva pro vášnivé hráče. Společnosti LG a Microsoft uzavřely exkluzivní spolupráci a OLED televizory LG se tak staly oficiálním partnerem konzole Xbox Series X. Z této spolupráce nemůže vzniknout nic jiného než fenomenální herní zážitek. Aby taky ne, když se propojí skvělá televize
a nejnovější konzole Xbox Series X. Famózní gaming zaručí kombinovaný výkon obou zařízení, 4K rozlišení a frekvence až 120 snímků za sekundu, stejně jako grafická technologie ray tracing RTX a zvuk Dolby Atmos. Všechny OLED modely LG od roku 2020 se navíc pyšní i certifikací Eye Comfort Display, která chrání oči před modrým světlem a jsou to TV takzvaně bez blikání (Flicker-free).

Pokud jde o domácí hraní, nemusíte se ale spoléhat jen na velkou televizní obrazovku. Patříte-li mezi tradiční hráče, na počítači si můžete užít také super gamingovou jízdu. Co třeba vyzkoušet velice oblíbenou a celosvětově úspěšnou hru Minecraft, kterou si ve volném čase zahraje i slavný šéfkuchař Přemek Forejt? „Je skvělé zapařit na nejnabušenější konzoli současnosti a díky OLED technologii LG se tak stát součástí virtuálního světa. Postavit si třeba dům s nejlepší kuchyní je prostě fajn.”komentuje Přemek.

Na Alze najdete velký výběr produktů pro filmové i herní fanoušky. Omrkněte televize LG, nejnovější Xbox nebo široký výběr her na Alza.cz a užívejte si nový rozměr zábavy.

Tagy: