CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Samsung 900X3C - k dokonalosti jen krůček

OMG, co je to za recenzi? Chybi naprosto zakladni udaje ... kolik to vazi? Ma to aspon dotykovy displej? No, co jsem tak brouzdal, tak to ani pri takove cene nema dotykovy displej. ROFL!
Musel jsem si to cele precist a cekal jsem nejake utreni a objasneni nazvu clanku, jako ironii .... prakticky cela recenze je o tom, ze je to notebook uplne na hovno, ale zaver je vesmes pozitivni, to nechapu. Jestli je pravda to, co je v clanku a navic nema ani dotykovy displej, tak jsou to uplne vyhozene penize .....

Mimochodem, kdyz se rekne samsung, tak se mi vybavi lednicka ....

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Za tabulku se omlouvám, ztratila se během nasazování. Nyní ji již najdete v poslední kapitole.

Dotykový displej to (bohužel?) nemá, kdyby mělo, samozřejmě bychom si o něm popovídali. Musíme se ovšem smířit pouze s touchpadem. Upřímně, pro dotyky je tady GalaxyTab. :) Ale přidal jsem do článku zmínku.

Nadpis i závěr je takový, jaký si přístroj zaslouží. Tělo je super, ultrabook je pevný a odolný, působí elegantně a luxusně. Menší rozlišení může někdo brát za výhodu, a zbytek jsou spíš vady, které by měly Samsung přimět k zamyšlení, a napravení chyb v budoucnu, plus vydání SW patche na aplikaci, vypnutí senzoru a touchpad. Jinak je ultrabook samozřejmě dostupný i se slabšími procesory, i menším SSD, toto jest nejvyšší verze.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Ale tak to jsou dost negativa, treba ten senzor by me fakt sral, ikdyz si myslim, ze nejak vypnout pude, jenom si to nenasel:o)
Klavesnici bych cekal nadprumernou u tak nadprumerne ceny notasu.
A jako dotykovy displej by mel byt dnes samozrejmosti, zvlaste u takove ceny ....
Nemuzu si pomoct, ale radsi bych si koupil nejaky apple air a nejspis i usetril;)

Mimochodem prakticky shodne parametry ma i MS Surface Pro (ma o malinko horsi CPU a 128GB disk), ma lepsi displej, dotykovy, je lehci, obecne lepe vybaveny, skladnejsi a soude podle zahranici (u nas se neprodava), stoji pulku:o) A da se na nem jezdit jak na skejtboardu, pry:o)

+1
-9
-1
Je komentář přínosný?

Hledal jsem všude, nenašel. Třeba to později umožní, toto se SW cestou řešit dá.
Klávesnice je bohužel velmi subjektivní.
Air má dotykový displej? Jako samozřejmost bych to nepovažoval. Co jsem viděl, tak dotykové displeje jsou celkem o kus tlustší, co by zdevastovalo design tohoto ultrabooku. Možná proto tam není.

Co znamená "obecně lépe vybavený"?
Jako toto není levný ultrabook, skutečně né, což jsme samozřejmě zmínili. Ale že by měl stát 20K, to by asi nevyšlo...

+1
-9
-1
Je komentář přínosný?

Co vim, tak jednou jsem to resil tak, ze jsem zakazal jakousi sluzbu (mela celkem logicky nazev, ktery s tim senzorem souvisel). Stacilo ji zakazat a uz fungovalo nastaveni jasu a nemenilo se.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Služby mě nenapadly... Inu hledal jsem nějakou "legální" cestu, kterou poskytl výrobce :)

+1
+8
-1
Je komentář přínosný?

Ja kdysi prave instaloval nejaky ASUS, zadny bloatware jsem tam neinstaloval, jen ovladace cipsetu atd .... a najednou to tam bylo. Ikdyz teda nevim, dokonce mam i pocit, ze to byla primo microsofti sluzba, ale byla to sluzba, stacilo ji vypnout.

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

"Samsung ji přidal funkční zkratku Fn + F1. Touhle zkratkou se většina notebooků uspává" ... no to tedy nevím, ale větsina s kterou se já běžně setkávám používá buďto Fn + F3 (HP) nebo Fn + F4 (většina ostatních výrobců). Na F1 málokdo / kde.

+1
-10
-1
Je komentář přínosný?

Možná osobní zvyk, možná se málo setkávám s archaickými notebooky.. Co člověk to názor, vesměs všechny notebooky, co mi prošly rukama (vím, mnoho jich není), měly Fn+F1 (Lenovo, ASUS, MSi, Acer). Nicméně pointa je pár řádků níže. :)

+1
-10
-1
Je komentář přínosný?

Okej takže môj Acer Travelmate TimelineX 8573TG je už zaradený ako archaický :)

+1
-9
-1
Je komentář přínosný?

Pekný ultrabook, len škoda toho dotykového displeja, pri takejto cene možno konkurencia ponúka niečo lepšie...

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.