CDR.cz - Vybráno z IT

Samsung Galaxy Ace 3 by měl dorazit v červnu

samsung-galaxy-ace-2
Nová generace smartphonu Samsung Galaxy Ace přichází. Již třetím rokem nám Samsung předkládá ještě výkonnější a vybavenější přístroj střední třídy.

Mobilní telefon Samsung Galaxy Ace 3 s kódovým označením GT-S7272 by se měl na trhu objevit tento rok začátkem léta. Podle nejnovějších informací ze serveru SamMobile se tak má stát na přelomu 22. a 23. týdne.

Chytrý telefon Galaxy Ace 3 by měl být obdařen čtyřpalcovým displejem, pětimegapixelovým fotoaparátem a měl by běžet na operačním systému Android Jelly Bean. Zařízení by mělo být dále vybaveno vnitřní pamětí o velikosti 4 GB a technologií Bluetooth 4.0. Ještě není známý přesný typ procesoru, ale s největší pravděpodobností se bude jednat o dvoujádrový procesor s taktem 1,2 GHz. Dobrou zprávou je, že podle označení by mohl Galaxy Ace 3 podporovat dvě SIM karty.

Zákazníci si budou moci nový smartphone vybrat ve čtyřech barevných variantách. Černá, modrá, bílá a červená barva nesou tato honosná marketingová označení: Metallic Black, Metallic Blue, Pure White a Wine Red. Odhadovaná cena přístroje by neměla přesáhnout 300 euro, což je přibližně 7750 korun.

Operační systém Android Jelly Bean
Displej 4" TFT LCD
Procesor dvoujádrový, 1,2 GHz
Úložiště 4 GB
Fotoaparáty Zadní - 5 Mpix
Konektivita Bluetooth 4.0
Baterie 1500 mAh
Dostupnost červen 2013
Cena asi 7 750 Kč bez daně

Galaxy Ace patří mezi jednu z nejoblíbenějších modelových řad zařízení Samsung, která spadá mezi cenově dostupné přístroje na pomezí střední a nižší třídy. První telefon Galaxy Ace se začal prodávat v roce 2011, o rok později přišla na řadu druhá generace a nyní firma chystá uvolnit do prodeje již druhého nástupce třetí generace.

Tagy: 
Zdroje: 

O "Olga Kolková" K

Redaktorka serveru CDR.cz

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Samsung Galaxy Ace 3 by měl dorazit v červnu

Pátek, 5 Duben 2013 - 15:42 | Jiří Molnár | 1) Souhlas, velmi dobrá připomínka. Třetí...
Pátek, 5 Duben 2013 - 14:29 | mikeczcom | 1: na konci třetí nástupce zní opravdu blbě,...

Zobrazit diskusi