CDR.cz - Vybráno z IT

South Park si utahuje z Oculusu a připomíná se novým trailerem [GC 2016]

South Park Fractured But Whole
Značce South Park není nic svaté, od klacků po základní lidské potřeby. Pokračování velmi kladně přijatého prvního dílu se nezastavitelně blíží, přičemž se nezapomíná na všech důležitých akcích připomínat. GamesCom nebyl výjimkou.

Sledujte celý týden herní sekci CDR.cz/HRY, kde naleznete zprávy o veškerém dění z německého GamesComu. S námi vám nic neuteče. 

Gamescom Banner 1

Série South Park si v novém díle videoherní adaptace bere na paškál současný trend superhrdinů. Zatímco předchozí díl se více zaměřoval zparodování středověkých RPG, nový díl přichází si utahovat z neustále přibývajícího kvanta komiksových postav, které pronikají rok co rok na plátna v množství, které se téměř nedá spočítat na prstech jedné ruky.

V rámci GamesComu se nový díl s podtitulem Fractured But Whole připomenul hned dvojmo. V prvním případě se jednalo o běžnou upoutávku, se záběry ze hry, respektive komické úseky, které se to hláškami jen hemží. Ačkoliv se jedná o jeden z nejpovedenějších trailerů pro tento titul, zejména díky svému epickému hudebnímu podkresu, důležitější jsou záběry ze samotné hry, kterými se hra pochlubila o letošní E3 (odkaz).

South Park Fractured But Whole 1South Park Fractured But Whole 313 Southparkfracturedbutwhole

Další upoutávka týkající se nového South Parku už cílí více na viralitu, nikoliv na prezentaci hry. Krátké video se pokouší parodovat Oculus Rift do tématiky South Park her, ve kterých prdy hrají první housle. Proto představují Nosulus Rift, který přenáší pachy přímo ke hráči, aby měl dojem, že má veškeré dění ze hry přímo před nosem.  

Pubertálnost a vhodnost videí už si každý musí zhodnotit sám. Vývojáři si nicméně uvědomují svoji cílovku, a pokud by někomu přišlo některé z videí nevkusné, má alespoň jasno o tom, co od hry může očekávat. 

Diskuse ke článku South Park si utahuje z Oculusu a připomíná se novým trailerem [GC 2016]

Žádné komentáře.