CDR.cz - Vybráno z IT

Teaser: Oficiální aftermovie z testování elektroniky v přírodě [IT Výlet]

it_vylet2
Jak známo, redakce CDR se minulý víkend vydala testovat elektroniku do chladné podzimní přírody. Strach jsme měli tedy nejen o baterky a elektroniku, ale také o vlastní zdraví - co kdyby se objevil medvěd nebo obr? :)

Zatěžkávající zkoušky elektroniky v napěchovaných krosnách, déšť a nízké teploty - to byly největší výzvy, se kterými se redakční výprava v přírodě potýkala. Během týdne jsme vás informovali o zkušenostech s hitem poslední doby v oblasti hybridů - Asus Transformer Book T100. Podívali jsme se také na outdoorovou elektroniku Evolveo, konkrétně na čelové baterie, odolné telefony a sportovní kamery. V úterý jste si mohli přečíst, jak jsme úspěšně čekali na signál s megaanténou od Air Telecomu.

Protože Michal naše počínání patřičně dokumentoval, již během akce jste mohli zhlédnout několik videí popisujících naše zápolení s přírodou. Příští pondělí 18. vás však čeká finální sestřih dokumentačních záběrů, který bude součástí článku shrnujícího celou akci. Dočkáte se v něm také zkušeností s ultrabooky, které jsme v přírodě využívali - Lenovo Yoga, Dell XPS 12 a Toshiba Satellite.

it_vylet1
it_vylet3
it_vylet4

Protože se v naší geocaching soutěži strhla i v brzkých ranních hodinách o výhru bitva, připravujeme ještě navigační speciál, kde porovnáme "klasickou" navigaci zálesáků a moderní GPSky. Nezapomeneme také na postřehy ohledně novinky Lenovo K900.

PS: Poznáte, co ve videu kuchám? :)


Projekt IT Výlet vznikl ve spolupráci se společnosti Intel Corporation

Intel-logo

Partneři projektu:

Intel-logoalwil   Snímek obrazovky 2013-11-08 v 15.54.25
Tagy: 

Jiří Moos (Google+)

Jirka Moos je redaktor CDR.cz a DIIT.cz, kreativec se smyslem pro humor a také blázen do zabezpečení IT systémů. Vede bezpečnostní týdeník CDR Security Update a v současné době řeší marketing a redakční spolupráce CDR/DIIT.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Teaser: Oficiální aftermovie z testování elektroniky v přírodě [IT Výlet]

Pátek, 15 Listopad 2013 - 16:40 | kubik | Takze obr, kterej by vas k smrti unudil nejakou...
Pátek, 15 Listopad 2013 - 15:55 | freesky | Zapadlé tlačítko u A(u)SUS? :-)

Zobrazit diskusi