CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Vybavte si pohodlně váš pokoj: Ikea spouští katalog s rozšířenou realitou

Napad isto podnetny i prinosny, ale bohuzial v podobe prezentovanej vo videu... - nula bodov. Skor to tam pripominalo nejaku fun aplikaciu na pobavenie rodiny.
Cakal som obdobu aplikacii na prezeranie oblohy - neviem, ci to az tak nie je mozne v pripade IKEA produktov, ale z obrazku som to najprv pochopil (nez som videl video), ze clovek bude otacat smartfonom dookola a uvidi "v realite" i nabytok..., ktory si predtym zadal. Alebo, ze obide "virtualny stol/pohovku/..." dookola s mobilom. Cosi v tomto duchu. Zachytil som to tam minimalne. Mozno to ta appka vie, len to nebolo dostatocne odprezentovane.
U mna teda reklamny ucel nesplneny.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Je fakt že to lidé z Ikey pojali jako takovou funny show, no :) Uvidíme, jak se to bude v budoucnu vyvíjet. Osobně jsem přesvědčen, že se Vámi popisovaného řešení ve vycizelované formě časem dočkáme, akorát to bude ještě nějakou dobu trvat :)

Pěkný den,
PB

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Rozhodne. Zaklad je, aby se clovek mohl podivat, jestli v rozich ten stul neleze do zdi.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Sú tam aj plne 3D modely ale nie je ich veľa.

Inak taká appka tu už bola, čítala som o nej pred viac ako rokom, a IKEA neprotestovala takže je dosť možné že ju nakoniec zobrali pod seba.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Po zkušenostech s jejich tristními online plánovači (PAX, BESTA, BILLY, ...) bych uvítal opravu a sjednocení těchto praktických nástrojů, než podobnou app...

Objevil jsem v těch plánovačích několik chyb, které jsem jim nahlásil, ale moc nedoufám, že se něco zlepší.

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.