CDR.cz - Vybráno z IT

Vyzkoušejte si zdarma Unravel Two po dobu 10 hodin. Třeba rovnou ve dvou

Rozhodování je složité. A ještě složitější, jde-li o utrácení peněz. Pokud si tedy nejste jistí s koupí nedávno vydaného Unravel Two, můžete si jej na Originu zahrát po dobu deseti hodin úplně zdarma.

Unravel Two přišlo na svět poněkud netradičním způsobem – hned po oznámení na letošní E3 2018 bylo totiž okamžitě vydáno. Naopak o něco více tradičním způsobem se snaží získat vaše srdce. Jako jeho předchůdce z roku 2016 i on nabízí desetihodinovou zkušební lhůtu, po níž se můžete rozhodnout zda si hru zakoupit (a pokračovat s uloženým postupem) či nikoliv.

O původním Unravel si ostatně můžete u nás počíst celou recenzi. A co tedy očekávat od Unravel Two? V jádru to samé: roztomilou puzzle hopsačku, tentokrát ovšem o něco svižnější a převážně ve dvou. Do hry přibyla možnost lokálního multiplayeru, kde se oba z přísedících hráčů mohou ujmout svého klubka a projít herním labyrintem plného hádanek společně.

V oblasti povrchních změn přibude i možnost přizpůsobit klubíčka (postavy) svému vkusu: měnit tak můžete barvu či jiné vizuální prvky. Titul vyšel na Windows PC, Playstation 4 a Xbox One před dvěma týdny.

Pavel Vevera

Členem redakce inGamer.cz byl od samotného založení v roce 2012. Původně působil jako multisekční redaktor, přispívající jak články, tak video tvorbou, nakonec se však ustálil na textech. Jako externista od 1. ledna 2014 pokračuje v rámci herní rubriky CDR.cz, kam se redakce i část obsahu inGameru přesunula.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Vyzkoušejte si zdarma Unravel Two po dobu 10 hodin. Třeba rovnou ve dvou

Pátek, 29 Červen 2018 - 13:07 | CyberAngel | Cože? Hra na 5 hodin hratelná zdarma 10 hodin? Co...

Zobrazit diskusi