CDR.cz - Vybráno z IT

Watch Dogs 2 v 11 minutách ze hry! Lepší nuda než minule [E3 2016]

Watchdogs 2
Ačkoliv se Watch Dogs v recenzích příliš nevyznamenal, stále se jednalo o prodejní úspěch. A takový si Ubisoft nemohl nechat ujít v rámci pokračování, a tak jsme se letos dočkali oznámení druhého dílu. Na konferenci jsme mohli titul vidět v akci.

Cdre 3

Související zprávy z letošní E3: 


První Watch Dogs vyšel před dvěma lety a zanechal za sebou nemastně neslané dojmy, které byly silně v kontrastu s ohromnou marketingovou kampaní, která slibovala hory doly. Recenze nakonec titul odsunuly do průměrných kolejí a rychle se na hru zapomnělo. Respektive, hráči na ni velmi brzy zapomněli.

Ubisoft nicméně na základě prodejních úspěchů začal velmi rychle kutit pokračování, jehož oficiálního oznámení jsme se dočkali ještě před samotnou E3 skrze uniklé informace. Ačkoliv se vědělo už dlouho, že se chystá pokračování, doposud se titul ničím nepředvedl. 

Watch Dogs 2 se přihlásil o slovo pár dní před E3 obyčejným trailerem, o kterém jste se mohli dočíst na našem webu. Přilákal tak dostatečnou pozornost ke konferenci Ubisoftu, neboť jsme už věděli, že se titul bude prezentovat právě tam. A tak jsme se dočkali záběrů ze hry, které o hře leccos vypovídají.

Hlavní hrdina hry Aiden Pierce už zamával šátečkem a v případě druhého dílu se namísto něj vžijeme do role Marcule Hollowaye, který úzce spolupracuje s hackerskou skupinou Dedsec. Co se akce týče, dočkáme se podobného zážitku jako minule, tedy parkourkových přeběhů, technologických udělátek, parádní grafiky a hackerské plejády.

Prezentovaná ukázka čiší jménem série každým coulem, pokud vás tedy původní Watch Dogs bavil, pak se evidentně můžete těšit na podobný zážitek. V několika maličkostech je vidět mírný pokrok, zejména co se pohybů, některých mechanik a možností, případně i několika naskriptovaných pasáží, týká.

K vypuštěným záběrům ze hry a traileru už zbývalo Ubisoftu prozradit jediné, datum vydání. To je stanoveno na 15. listopadu letošního roku, čímž společnost naplnila sliby, že se letos namísto Assassin’s Creed dočkáme nového Watch Dogs. Očekávat jej můžeme na platformy PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Pokud se pozastavíme u zmíněného Assassin’s Creed, letos se značka také ukázala na konferenci Ubisoftu, ovšem v trochu jiné parádě. Herní pokračování společnost letos opouští, na základě pauzy a oddechnutí od každoročního vydávání, namísto toho jsme se dočkali krátké prezentace o filmové adaptaci, která jde do kin letos v prosinci.

Nezapomeňte sledovat herní sekci CDR (nikoliv pouze titulní stranu) pro kompletní přehled všech novinek z letošní E3 výstavy. Po celý týden vás denně budeme zásobovat desítkami článků, díky kterým vám nic neunikne. 

Zpravodajství E3 2016 běží pod záštitou společnosti Intel

Diskuse ke článku Watch Dogs 2 v 11 minutách ze hry! Lepší nuda než minule [E3 2016]

Středa, 15 Červen 2016 - 17:14 | Kubik | No, vidim, ze jsem o nic neprisel. Hudba vylozene...

Zobrazit diskusi