CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Windows 10 pro smartphony sjednotí práci s PC, podívejte se na první snímky

A jeje, emaily ve Wordu, už je to tady zase...

+1
-21
-1
Je komentář přínosný?

Pokud to někoho náhodou zmátlo - ten jeden rok zdarma na upgrade se týká jen jeho pořízení. Jinak ho samozřejmě máte nafurt.

+1
+11
-1
Je komentář přínosný?

kdepak nafurt, ale jen do zivotnosti pocitace kdyz klekne kupujete nejen novy pocitac ale i W10... kdovi jak to bude na desktopu vymenite zakladni desku a k tomu musite koupit W10, nebo uz jen pri zmene gk, pameti?

+1
-14
-1
Je komentář přínosný?

No jake ale ale ? Neni to nahodou tak, ze ked upgradujem ten prvy rok tak to mam zdarma navzdy ?

+1
+14
-1
Je komentář přínosný?

V některých zprávách je zmíněno, že Microsoft s Win 10 přechází na jiný obchodní model - že OS bude spíše služba než produkt a z toho by se dalo tušit, že bude vyžadovat platbu za používání (něco jako Adobe). Někde to bylo zmíněno i tak, že po Win10 už žádný další stupeň nebude, že se to bude průběžně aktualizovat. Jsou k tomu nějaké konkrétnější informace?

+1
-28
-1
Je komentář přínosný?

There was some confusion, however, when Microsoft's Terry Myerson started talking about Windows 10 "as a service." Did that mean that after that first year of free availability, Windows 10 would cost an annual fee? I asked Myerson for clarification after the presentation, and he confirmed that there will be no additional fees attached to Windows 10, whenever you buy it.
http://www.pcgamer.com/microsoft-windows-10-will-not-be-sold-as-a-subscr...

+1
+17
-1
Je komentář přínosný?

Today was a monumental day for us on the Windows team because we shared our desire to redefine the relationship we have with you – our customers. We announced that a free upgrade for Windows 10 will be made available to customers running Windows 7, Windows 8.1, and Windows Phone 8.1 who upgrade in the first year after launch.*

*Hardware and software requirements apply. No additional charge. Feature availability may vary by device. Some editions excluded. More details at http://www.windows.com.

http://blogs.windows.com/bloggingwindows/2015/01/21/the-next-generation-...

+1
-20
-1
Je komentář přínosný?

B je správně.

+1
-13
-1
Je komentář přínosný?

"Dobrým marketingovým tahem je uvedení desítek jako zdarma dostupného upgradu. Ten však bude v této podobě k dispozici jen první rok po oficiálním uveřejnění a to jen pro uživatele vybraných verzí systému Windows. Oznámení o výši po-roční platby za tento upgrade zatím nepadly žádné předběžné informace."
Ako ste sa dopracovali k tejto informácii je mi záhadou. V správe sa jasne píše, že upgrade bude prvý rok zadarmo, a nie Windows bude jeden rok zadarmo.

+1
+11
-1
Je komentář přínosný?

"Ten [zdarma dostupný upgrade] však bude v této podobě k dispozici jen první rok po oficiálním uveřejnění a to jen pro uživatele vybraných verzí systému Windows."

Co se vám na tom nezdá?

+1
+15
-1
Je komentář přínosný?

Ospravedlňujem sa. Zle som pochopil "po-roční". Myslel som, že tým máte na mysli ročné predplatné.

+1
-38
-1
Je komentář přínosný?

zdarma a na pořád? no jasně a teď tu o karkulce, on v tom bude háček zatím co teď si teď W7 i 8 můžu přeinstalovat kolikrát chci tak se vsadim že u W10 budeš potřebovat vyměnit desku a šmitec kup si nové W10 sic máš nafurt upgrade systemu, ale jen k jednomu HW...

+1
+16
-1
Je komentář přínosný?

Na co desku... Stačí MS Account. :)

+1
-18
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.