CDR.cz - Vybráno z IT

Zima Software plánují Poldu 7. Pomoci můžete i vy

Polda 6 Uvodni
Minulé Vánoce přišel jako blesk z čistého nebe, Polda 6. O jeho vývoji se pouze tušilo a své vydání ohlásil teprve pár týdnů předem. Vývojáři nečekali dlouho a již plánují pokračování. Nic ale není zadarmo...

Pokud vám uniklo nečekané vydání Poldy 6, doporučujeme přečíst si naši tehdejší recenzi. Pankrácovi se podařil návrat na herní pole, a ačkoliv se neobešlo bez chyb, jedná se o povedené pokračování.

Zima Software včera na svých Facebookových stránkách ohlásili pokračování série ve formě Poldy 7. Zatím ovšem není nic vytesáno do kamene. Na oficiálních stránkách www.polda7.cz nenaleznete k novému dílu žádné info, prozatím pouze online obchod nabízející šestého Poldu v ceně 439 Kč (případně i více, pokud chcete), z čehož část peněz jde na zafinancování vývoje sedmého dílu. Ve své podstatě se jedná o formu crowdfundingu.

Polda 7Polda 7 2

Pokud si šestého Poldu zakoupíte v tomto obchodě, získáte přístup k Poldovi 7 několik týdnů před jeho vydáním, možnost podílet se na vývoji jako beta tester a šanci navštívit studio během dabování (všichni šťastlivci tedy povinně vzít fotografii Luďka Soboty, alias Pankráce). Poslední dvě možnost nemá žádný zákazník jisté, testeři budou vybíráni a návštěvníci vylosování. 

Vzhledem k tomu, že Polda 6 vyšel přibližně před 8 měsíci a většina fanoušků už si nový díl nejspíš dávno zakoupila, není pobídka ke koupi šestého dílu možná správnou cestou. Nebylo by od věci přidat možnost příspěvku v jakékoliv výši pro ty, kteří nemají důvod ke koupi hry ale jen chuť podpořit, a rozšířit „stretch goals“. 

V případě, že Poldu 6 stále nemáte, vyjde vás na oficiálních stránkách hry levněji, než v jiných obchodech (kde se běžně hra prodává nad 499 Kč). 

Diskuse ke článku Zima Software plánují Poldu 7. Pomoci můžete i vy

Neděle, 9 Srpen 2015 - 22:08 | Mastafa | Jak se to veme. 500 je dneska jako dřív 50. Když...
Sobota, 8 Srpen 2015 - 09:56 | cz3dtc | Cenu neřeš . Pražáci s příjmem 35000 budou...
Pátek, 7 Srpen 2015 - 21:07 | tony | petikylo trochu moc na flashovou hricku

Zobrazit diskusi