CDR.cz - Vybráno z IT

Battlefield Hardline přináší 12 minut gameplaye [E3 2014]

Bf Hardline 3
Jak vypadá běžný zápas v reimaginaci série Battlefield? Podívejte se na bezmála čtvrthodinovou nahrávku komentovanou Stevem Papoutsisem z Visceral Games.

E 3 Special

Levoluce, civilní i policejní auta, a dokonce obrněný transportér. Jak se můžete přesvědčit, odhodlání zlodějů utéct s pěti sty tisíci dolarů je větší, než by si kdo myslel, a rozlehlou mapu inspirovanou Los Angeles se tak nezdráhají proměnit ve skutečné bojiště. Střílí se všude – na střechách, v domech i v systému parkovišť pod nimi.

 
 




Ačkoliv se jich ve videu dočkáme jen z poloviny, viceprezident studia zmiňuje možnost využití promyšlenějších taktik. Jedna strana se třeba může ukrýt v podzemních garážích a vysunutím patníků zabránit nepřátelům dovnitř vniknout ve vozidlech. Ti se oproti tomu mohou vybavit plynovými maskami a oblast před útokem napumpovat slzným plynem. 


Předchozí zpráva (10. června, 19:25)

Zveřejněn další trailer na Battlefield Hardline

Na konferenci Sony se spíš jen formálně, ale přesto objevila nová gameplay upoutávka na multiplayerovou složku Battlefield: Hardline.

Pouták ve filmovém stylu je nabušený akčními in-game záběry. Začíná útokem zločinců na policejní konvoj a pokračuje samozřejmě hromadou střílení. Uvidíte v něm úlohu obranných štítů, šplhání na mrakodrapy, zatýkání, ale i prostřihy na už známou automobilovou honičku a padající jeřáb. Mimochodem, jeho prostřednictvím Visceral Games poprvé dávají k poslechu svou verzi známé battlefieldovské znělky v delší podobě. Líbí se vám?


Předchozí zpráva (10. června, 1:05)

Máme gameplay Battlefieldu Hardline. Na PC a PS4 spuštěna beta

Konference EA konečně přinesla toliko očekávané aktuální záběry z hraní nového Battlefieldu. Fanoušci série zklamaní nebudou.

Adrenalinová akce z pohledu zločince i policisty, nadupadné automobilové honičky, vystřelovací háky, odstřelovačky, ničení prostředí, zatýkání za pomoci taseru i rána basebalovou pálkou do lebky – to všechno najdete ve videu představujícím online složku Battlefieldu Hardline. Příznivci značky zde budou jako doma, Visceralu se do hry přesto podařilo vtisknout dostatek vlastního stylu. Zvlášť pasáž s auty vypadá fakt suprově, jenom by to chtělo zapracovat na animacích chladných zbraní, tohle není Counter-Strike.

Zároveň se zveřejněním záběrů EA otevřelo registrace do beta testování na PC a konzoli PlayStation 4. Pokud máte účet na Originu, přihlásit se můžete zde, ale raději si pospěšte, pozice jsou omezeny počtem. Vyzkoušet si touto formou půjde módy Heist a Bloodmoney na mapě High Tension a dostanete se i k věcem v praxi dosud neviděným – třeba k použití slzných granátů a plynových masek.

Bf Hardline 1Bf Hardline 2

Pakliže vlastníte PlayStation 3 nebo jeden z Xboxů, regněte se také. Pařit sice budete moct až po vydání 21. října, ale aspoň získáte in-game bonusy v podobě kamufláže na zbraň, odemknutí mířidel, psích známek s motivy Battlefieldu 4 a dalšího digitálního obsahu.

 Bf Hardline 4

Viceprezident Visceral Games Steve Papoutsis dále přislíbil více zbraní pro kontaktní boj a vyslýchání vězňů/rukojmích, na jehož provedení, přestože nejspíš nebude fungovat nijak světoborně (typujeme styl posledního Ghost Reconu, kde jste paralyzací a hacknutím protivníka získali přehled o pohybu nepřátelských jednotek), jsme skutečně zvědaví. 


Původní zpráva (9. června, 18:23)

Battlefield Hardline dostal oficiální teaser

Electronic Arts jako lákadlo na večerní odhalení vypustili krátkou live-action upoutávku na Battlefield Hardline. Gameplay v ní neuvidíte, ale odkazuje na pár věcí, kterých se ve hře dočkáte. 

Battlefield Hardline je prvním dílem populární série, na němž nepracuje švédské studio DICE a jenž upouští od armádní tematiky. Tvůrci hororu Dead Space, Visceral Games, mění tanky za rychlá auta, padáky za vystřelovací háky a minomety za paralyzéry.

Jak si povedou policejní zásahové jednotky proti bankovním lupičům a drogovým kartelům jste mohli vidět již koncem května v uniklém interním videu a podrobnosti, o nichž samozřejmě budeme reportovat, budou přiblíženy dnes ve 21:00 hodin na konferenci EA, jejíž přímý přenos můžete živě sledovat i s komentářem redakce přímo na CDR. Válka se zločinem by přitom měla plně vypuknout 21. října.

Zpravodajství E3 2014 běží pod záštitou společnosti Intel Corporation

Děkujeme za zápůjčku výkonných Ultrabooků s procesory Intel Core.

Asus TaichiLenovo Yoga 13Dell Xps 12

Asus Taichi, Lenovo Yoga 13, Dell XPS 12

Martin Paytok

Po přispívání do několika digitálních magazínů se v roce 2009 usadil jako redaktor na serveru RecenzeHer.eu, odkud později odešel na post zástupce šéfredaktora inGamer.cz. Ten se v roce 2014 stal součástí herní sekce CDR.cz. Vedle psaní o hrách se dlouhá léta věnoval recenzování filmů pro XB-1. V současnosti působí jako externí redaktor časopisu SCORE.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Battlefield Hardline přináší 12 minut gameplaye [E3 2014]

Žádné komentáře.