CDR.cz - Vybráno z IT

Bloodborne ukazuje první pořádné záběry z hraní [GC 2014]

Bloodborne Hlavni
PS4 exkluzivní nástupce akčních hardcore RPGček Demon’s Souls a Dark Souls od Hidetaka Miyazakiho a studia From Software odhaluje bojovou složku.

Gamescom Banner

Bloodborne byl oznámen na letošní E3 a na první pohled je jasné, že vývojáři ani na chvíli nepřemýšleli o tom, vymanit se z drsně temné stylizace. A to je dobře. Titul přinese stejně nekompromisní hratelnost jako jeho duchovní předchůdci, výrazněji se změnilo akorát zasazení do viktoriánských kulis a orientace na rychlejší a agresivnější způsob boje na blízko, kombinovaný se střelnými zbraněmi.

Návštěvníci GamesComu si hru mohou osahat už tento týden, ostatní dostanou šanci až začátkem příštího roku, na kdy je naplánováno vydání.

Za podporu během zpravodajství GamesCom 2014 děkujeme:

Redaktoři CDR.cz během zpravodajství používají výkonný Ultrabook™ Fujitsu T904.

Martin Paytok

Po přispívání do několika digitálních magazínů se v roce 2009 usadil jako redaktor na serveru RecenzeHer.eu, odkud později odešel na post zástupce šéfredaktora inGamer.cz. Ten se v roce 2014 stal součástí herní sekce CDR.cz. Vedle psaní o hrách se dlouhá léta věnoval recenzování filmů pro XB-1. V současnosti působí jako externí redaktor časopisu SCORE.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Bloodborne ukazuje první pořádné záběry z hraní [GC 2014]

Žádné komentáře.