CDR.cz - Vybráno z IT

Trailer na Dying Light oznamuje kooperaci pro čtyři hráče [GC 2014]

Parkourová zombie akce od Techlandu dostala nabitou upoutávku, která mimo jiné letmo ukazuje souhru kvartetu přeživších. Stanete se tím největším mrtváckým řezníkem?

Gamescom Banner

Polští vývojáři v květnu oznámili odložení Dying Lightu z původního letoška na únor 2015, aby mohli ještě víc vypilovat svůj „Natural Movement“ systém, díky němuž získáme nevídanou svobodu pohybu napříč herním světem. Při pohledu na gameplay záběry nelze než uznale kývat hlavou, jak se jim to daří. 

Titul nás do prostředí inspirovaného jihoamerickými městy, plnými chudinských čtvrtí a slumů. Během dne nás čeká poskakování po střechách, shromažďování zásob a výroba zbraní pro boj s rozšiřující se infikovanou populací i nepřátelskými lidmi, v noci však zpomalené zombie transformují do mnohem nebezpečnějších protivníků, jimž je radši se vyhnout. S vydáním se počítá pro PC a všechny velké konzole.

Za podporu během zpravodajství GamesCom 2014 děkujeme:

Redaktoři CDR.cz během zpravodajství používají výkonný Ultrabook™ Fujitsu T904.

Martin Paytok

Po přispívání do několika digitálních magazínů se v roce 2009 usadil jako redaktor na serveru RecenzeHer.eu, odkud později odešel na post zástupce šéfredaktora inGamer.cz. Ten se v roce 2014 stal součástí herní sekce CDR.cz. Vedle psaní o hrách se dlouhá léta věnoval recenzování filmů pro XB-1. V současnosti působí jako externí redaktor časopisu SCORE.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Trailer na Dying Light oznamuje kooperaci pro čtyři hráče [GC 2014]

Žádné komentáře.