CDR.cz - Vybráno z IT

GOG spustil podzimní slevy plné retro pecek. Nabízí i hry zdarma

nepřehlédněte
Vánoční sezóna se blíží a herní server GOG.com na ní láká podzimní salvou slev. Pro hráče připravil hned několik variant i hry zcela zdarma.

GOG.com, dříve známý pod plným jménem Good Old Games, se v minulosti specializoval veskrze na retro tituly. Moderním hráčům zprostředkovával staré dobré pecky s plnohodnotným servisem za minimální ceny. Zhruba rok zpět se ovšem server rozhodl rozšířit sortiment i na novinky. A novinky i retro hry teď nabízí v podzimních slevách. 

Ty jsou rozdělené hned na několik různých fází. Každých 24 hodin nabízí dva TOP balíčky hned několika her, a to až s 90% slevou. Aktuálně se bavíme o kompletní sérii her pod značkou Mount & Blade za 8,17 euro a Ultimátní D&D kolekci obsahující klasiku jako Baldur's Gate 1+2, Planetscape Torment, Neverwinter Nights 1+2, Icewind Dale 1+2, The Temple of Elemental Evil, Dragonshard a Demon Stone. Tyhle všechny kousky na GOG.com seženete v jednom packu za 16,90 euro.

Gog 2

Druhou fází jsou tzv. bleskové slevy, ty se mění každých 40 minut. V současné nabídce najdete třeba speciální edici Mark of The Ninja za 4 eura, se stejnou cenovkou taky hru FEZ (v naší recenzi získala absolutní hodnocení 10/10), nebo The Witcher 2 za necelých 5 euro. Třeba titul Bad Mojo Redux ale stojí jediné euro.

Každých 48 hodin také GOG nabízí hru zdarma. Momentální nabídka se pyšní jedním z titulů Mount and Blade, jehož plnou sérii jinak najdete v hlavní celodenní slevě. Proto, abyste hru zdarma získali, se stačí pouze zaregistrovat/přihlásit k účtu na webu a hru si prostě stáhnete.

Na GOGu můžete zdarma sosnout také Zaklínače 2 (kterého jsme uváděli i v bleskových slevách), a jako bonus získáte také filmeček - The Gamers: Director's Cut. Po přihlášení stačí každý den sebrat jednu ze sedmi známek, které se u akce zobrazují, pak dostanete tuhle dvojici zdarma. Cílem tohoto systému je zajistit to, abyste se na GOG museli každý den mrknout. Pak vás ale čeká sladká odměna za věrnost.

Gog 3

Na webu pochopitelně nechybí ani moderní herní novinky, i těch se slevy dotkly. V tomhle případě jde ale o podobný model jako u Steamu, takže tituly levněji sice seženete, ale u vybraných kousků stejně zaplatíte docela dost. 

GOG.com byste teď ale rozhodně měli sledovat. Slevové šílenství neustále obměňuje nabídku až 700 titulů a potrvá do 25. listopadu. K řadě her navíc dostanete také dárečky zdarma.

Tagy: 
Zdroje: 

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku GOG spustil podzimní slevy plné retro pecek. Nabízí i hry zdarma

Pátek, 14 Listopad 2014 - 05:12 | koudy_cz | U gogu jsem se s žádným klientem dosud nesetkal a...
Čtvrtek, 13 Listopad 2014 - 13:33 | Kubik | Da se hrat tak jak je, bez nejakych...
Čtvrtek, 13 Listopad 2014 - 11:29 | Jan Smetana | Tak dalsi koupenej System Shock 2 za 4ecka. Super...

Zobrazit diskusi