CDR.cz - Vybráno z IT

Studenti se vydávají po stopách vraha v gameplayi z Until Dawn [GC 2014]

Until Dawn 4
Zábavně vyhlížející slasher, úmyslně adaptující největší žánrová klišé jako chata v lese, telefony bez signálu a nestartující auta, se dočkal krátkého videa z hraní.

Gamescom Banner

O Until Dawn jsme psali včera v souvislosti s přechodem na novou platformu. Teď pro vás máme první ukázku gameplaye. Má sice jenom dvě minuty, ale poměrně dobře ukazuje základní mechaniky, včetně kritického rozhodování na způsob The Walking Dead či The Wolf Among Us. Oproti nabitému traileru, který následuje, možná působí umírněně, ale fanoušci filmů tohoto střihu, si ji dozajista užijí. Je vidět, že tvůrci mají něco nakoukáno, takže nechybí krev, humor ani vyhrocená situace na konci.

Until Dawn je hororový titul od Supermassive Games, kombinující stereotypy Vřískotu, Noční můry v Elm Street, Pátku třináctého a řady podobných snímků v ultimátním interaktivním slasheru. Hra, v níž převezmete odpovědnost za životy osmi studentů, jež uprostřed lesa začne ohrožovat maskovaný zabiják, se po dvou letech vývoje dočkala výrazného upgradu technické stránky a vydání je nyní v plánu exkluzivně pro konzoli PlayStation 4. 

Za podporu během zpravodajství GamesCom 2014 děkujeme:

Redaktoři CDR.cz během zpravodajství používají výkonný Ultrabook™ Fujitsu T904.

Martin Paytok

Po přispívání do několika digitálních magazínů se v roce 2009 usadil jako redaktor na serveru RecenzeHer.eu, odkud později odešel na post zástupce šéfredaktora inGamer.cz. Ten se v roce 2014 stal součástí herní sekce CDR.cz. Vedle psaní o hrách se dlouhá léta věnoval recenzování filmů pro XB-1. V současnosti působí jako externí redaktor časopisu SCORE.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Studenti se vydávají po stopách vraha v gameplayi z Until Dawn [GC 2014]

Žádné komentáře.