CDR.cz - Vybráno z IT

Warhammer 40 000: Eternal Crusade volá do zbraně trailerem [GC 2014]

Online multiplayerovka od Behaviour Interactive chce být věrným simulátorem warhammerovských bitev. Upoutávka předvádí stylové artworky i stylizovaný gameplay.

Gamescom Banner

Eternal Crusade má potenciál se stát nejlepším titulem z univerza Warhammeru 40 000 – budou v ní velká bojiště s místy pro přepad, čtyři hratelné rasy (klasika z Dawn of War) a jedna řízená počítačem (Tyranidé), hromady zbraní pro boj zblízka i na dálku, ikonická vozidla a mnoho dalšího. Vývojáři navíc slibují dodatečný obsah, třeba i ve formě nových stran, takže v budoucnu se můžeme těšit na válku z pohledu technologicky vyspělých Tau nebo kanónenfutru v podobě Imperiální gardy, po nichž volá nejvíce lidí, a pokud se hře bude obzvlášť dařit, následovat by mohli také Necroni, Sestry bitvy či Temní Eldaři.

Trailer nese název Wars of Arkhona a představuje příběhové pozadí jedné z planet, o niž budou znepřátelené národy soupeřit v masivních konfliktech. Zpočátku ho sice tvoří jen rozpohybované obrázky, které všichni dobře známe, ale asi v polovině přejde do gameplaye, v němž uvidíte v pohybu kvartet hlavních frakcí.

Warhammer 40 000: Eternal Crusade je MMO ve stylu Planetside 2 ze světa čtyřicátého prvního milénia, kde není nic než válka. V boji o nadvládu nad subsektory galaxie se v něm střetnou futurističtí vojáci Impéria člověka, divocí orkové, nevyzpytatelní Eldaři a hrozivé síly čtyř bohů Chaosu. Pro PC a konzole vyvíjí nezávisle kanadské studio Behaviour Interactive s vydáním plánovaným na příští rok. Pokud Sony a Microsoft vyjdou tvůrcům vstříc, můžeme se těšit na cross-play mezi všemi platformami.

Za podporu během zpravodajství GamesCom 2014 děkujeme:

Redaktoři CDR.cz během zpravodajství používají výkonný Ultrabook™ Fujitsu T904.

Martin Paytok

Po přispívání do několika digitálních magazínů se v roce 2009 usadil jako redaktor na serveru RecenzeHer.eu, odkud později odešel na post zástupce šéfredaktora inGamer.cz. Ten se v roce 2014 stal součástí herní sekce CDR.cz. Vedle psaní o hrách se dlouhá léta věnoval recenzování filmů pro XB-1. V současnosti působí jako externí redaktor časopisu SCORE.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Warhammer 40 000: Eternal Crusade volá do zbraně trailerem [GC 2014]

Čtvrtek, 14 Srpen 2014 - 19:16 | Psycho Mantis | Space Marines FTW :D

Zobrazit diskusi